Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ρωσίδες πουλάνε τα μαλλιά τους.....

Ένας χωματόδρομος οδηγεί στην πόλη, ενώ δεξιά και αριστερά ξεπροβάλλουν χωριά με ξύλινες καλύβες και παρατημένα χωράφια, που φανερώνουν την φτώχεια που πλήττει αυτό το τμήμα της Κεντρικής Ρωσίας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Σε ένα κτήριο, με κιβώτια στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, όπου μέσα υπάρχει το πολυτιμότερο αγαθό αυτής της περιοχής: ανθρώπινες τρίχες και το μεγαλύτερο μέρος αυτών, φυσικά ξανθιές.
Εδώ και καιρό, τα ανθρώπινα μαλλιά χρησιμοποιούνται σε περούκες, αλλά καθώς τα εξτένσιον είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά, οι ανθρώπινες τρίχες έχουν όλο και πιο πολύ ζήτηση τα τελευταία χρόνια στις αναπτυγμένες χώρες.Τα σκουρόχρωμα μαλλιά από την Ινδία και την Κίνα διατίθενται σε μεγαλύτερη αφθονία, αλλά τα ξανθά και άλλες πιο ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού, θεωρούνται πολύτιμα λόγω της σχετικής σπανιότητάς τους κι επειδή είναι ευκολότερο, αν βαφτούν, να δώσουν όλους τους φυσικούς τόνους. Η μεγαλύτερη αγορά είναι οι ΗΠΑ, όπου δεκάδες χιλιάδες ινστιτούτα ομορφιάς προσφέρουν προσθετική μαλλιών, η μέση τιμή της οποίας είναι 439 δολάρια.
Στην Κεντρική ρωσία, μια πλεξούδα μήκους 40 εκατοστών, αξίζει περίπου 50 δολάρια!!!!

Τιμώρησε τον εαυτό του!!!!!!

Ένας αστυνομικός σε μια πόλη της Πολωνίας, επέβαλε πρόστιμο στον εαυτό του για να ικανοποιήσει τον προϊστάμενό του που είναι μανιακός με την επιβολή της δημόσιας τάξης. Ο διοικητής του τμήματος στην πόλη των 20.000 κατοίκων, είχε επιβάλει στους αστυνομικούς του ως υποχρέωσή τους να γράφουν ένα πρόστιμο την ημέρα και αν δεν ανταποκρίνονταν, θα είχαν αρνητικές συνέπειες στον μισθό τους. Για να ανταποκριθεί σε αυτό ο αστυνομικός, επέβαλε στον εαυτό του πρόστιμο 20 ζλότι (5 ευρώ), γιατί <<περπατούσε>> σε σιδηροδρομική γραμμή!!!!! Έτσι γλύτωσε κάποια σοβαρότερη περικοπή στις αποδοχές του από τον πονηρό προϊστάμενό του.....

Μείωση και στην Yahoo...

Στην μείωση του εργατικού της δυναμικού κατά 5% ετοιμάζεται να προχωρήσει η  Yahoo!!, όπως αποκαλύπτει ένα δημοσίευμα της <>, από πηγές προσκείμενες στις εξελίξεις. 
Η εταιρεία αναμένεται να προχωρήσει σε 650 απολύσεις, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας να μειώσει το κόστος λειτουργίας και να ανακτήσει την ηγετική θέση της!!!!!
<<Οι περικοπές θέσεων εργασίας, αντικατροπτίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Κα Carol Bartz, για την ανάκαμψη της αμερικάνικης εταιρείας Internet>>, αναφέρει το δημοσίευμα των <>, όπου επισημαίνεται πως η Yahoo είχε κάνει και το 2008 απολύσεις!!!!!

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ράβουν και στο Βιετνάμ....

Αλλάζει την μόδα η κατακόρυφη αύξηση της τιμής του βαμβακιού. Μεγάλοι όμιλοι προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, με αυξήσεις τιμών αλλά και μεγαλύτερη χρήση των συνθετικών ινών. Οι περισσότερες από τις εταιρείες παραγωγής ειδών ρουχισμού που ανακοίνωσαν στους τελευταίους μήνες αυξήσεις στις τιμές τους.
Σημειώνοντας άνοδο 80% από τις αρχές Ιουλίου, η τιμή του βαμβακιού κατέγραψε πρόσφατα νέο ρεκόρ, στο 1,36 δολάρια ανά λίβρα. Αιτία της  ανόδου, η υψηλότερη ζήτηση, η χαμηλότερη παραγωγή έπειτα από 2 χρόνια περίπου ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία και οι πρόσφατες εκτεταμένες φυσικές καταστροφές στις χώρες παραγωγής. Κερασάκι στην τούρτα είναι το εκτεταμένο παιχνίδι των κερδοσκόπων με τα συμβόλαια μελλοντικής παράδοσης.
Η εταιρεία αθκητικών ειδών Lululemon Athletica δεν δίστασε να μετακινήσει τα εργοστάσιά της από την Κίνα στο Βιετνάμ και την Καμπότζη, όπου οι μισθοί είναι ακόμη χαμηλότεροι από την πολυάνθρωπη χώρα.Κάποιες άλλες εξετάζουν την αντικατάσταση του βαμβακιού με λιγότερο ακριβές πρώτες ύλες, όπως οι συνθετικές ίνες.
Οι εκτιμήσεις είναι ότι οι τιμές θα συνεχίσουν την ανοδική τους τροχιά για κάποιο χρονικό διάστημα. Το μεγάλο ερώτημα όμως είνα αν οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να αγοράζουν βαμβακερά ρούχα που θα είναι ακριβότερα ή θα στραφούν προς τα συνθετικα?

Ηχηρά ονόματα πολιτικών για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή

Ηχηρά ονόματα πολιτικών -τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ- καθώς και γνωστών επιχειρηματιών φαίνεται πως βρίσκονται στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή. Για τα ονόματα αυτά ενήμερος είναι και ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το «πράσινο φως», για να...........


προχωρήσουν οι διώξεις.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Το Ποντίκι, ενήμερος είναι και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ακόμη και για μεγάλα ονόματα της παράταξής του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στη λίστα όσων ελέγχονται βρίσκονται ονόματα πολιτικών που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη. Ωστόσο, από τις έρευνες προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία και για άλλους πολιτικούς, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν απασχολήσει για σκάνδαλα και παράνομους πλουτισμούς.

Τουλάχιστον δέκα άτομα ελέγχονται εξονυχιστικά, άλλοι για αθέμιτο πλουτισμό και άλλοι για φοροδιαφυγή και απόκρυψη περιουσίας. Οι έρευνες αφορούν επτά εν ενεργεία βουλευτές και γνωστούς πολιτικούς, καθώς και τρεις επιχειρηματίες. Οι έρευνες κινούνται βάσει των ελέγχων των ορκωτών λογιστών στα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, αλλά και στις πληροφορίες που συγκεντρώνονται.

heraklion1

Βόμβα στο Πρωτοδικείο?

Αυτή  την στιγμή ο δρόμος έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως) έχει κλείσει, λόγω προειδοποιητικού τηλεφωνήματος απο άγνωστο για βόμβα. Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι μεγάλη, ωστόσο δεν ξέρουμε αν πρόπειται για πραγματικότητα ή φάρσα.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

25 σοφές φράσεις για γυναίκες





1. Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που…
εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de talleyrand
2. Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν
.φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του.
Evan Esar

3. Τι αρέσει στις γυναίκες, έχει 16 cm μήκος και αρχίζει από Π ???
Το πενηντάευρο।

4. Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα;
Σημαίνει οτι είσαι σε λάθος σπίτι.
Henny Youngman

5. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
Oscar Wilde

6. Μια γυναίκα που διαβάζει το Playboy αισθάνεται σαν Εβραίος που διαβάζει προπαγανδιστικό φυλλάδιο των Ναζί.
Gloria Steinem

7. Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ’ έναν άντρα, είναι 1,19 ευρώ το λεπτό.
Steven Wright

8. Μόνο τα καλά κορίτσια κρατούν ημερολόγιο. Τα κακά δεν έχουν χρόνο.
Tallulah Bankhead

9. Το μόνο καλύτερο από μια γυμνή γυναίκα είναι δυο γυμνές γυναίκες.
Hugh Hefner

10. Ποιά είναι τα τέσσερα ζώα που θέλει να έχει μια γυναίκα ?

Μια jaguar στο γκαράζ της, μια αλεπού στη ντουλάπα της, ένα τίγρη στο κρεβάτι της

και ένα βόδι για να πληρώνει τα παραπάνω!

11. Οι γυναίκες είναι όπως τα πούρα: οι πρώτες ρουφηξιές είναι οι καλύτερες.
Georges Wolinski

12. Εάν θέλετε να παντρευτείτε όμορφη, έξυπνη και πλούσια, θα πρέπει να παντρευτείτε τρεις φορές.
Ανώνυμος

13. Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο

14. Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια। Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν

15. Αν θέλετε πραγματικά η γυναίκα σας να σας ακούει όταν μιλάτε, να μιλάτε στον ύπνο σας.
Rita Rudner

16. Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα

17. -Μπορεί μια γυναίκα να κάνει έναν άντρα εκατομμυριούχο?
-Αν ήταν δισεκατομμυριούχος।

18. Καμιά γυναίκα δεν αντέχει ένα χαρτοπαίκτη σύζυγο, εκτός αν κερδίζει συνέχεια.
Thomas Dewar

19. Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τις γυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz SLR.
Λιν Λαβνέρ

20. Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου.
George Best

21. Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το σημείο G είναι στα αυτιά. Όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει το χρόνο του.
Ιζαμπέλ Αλιέντε

22. Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει

23. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται.
Freya Stark

24. Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις.
Σάρον Στόουν

25. Οι γυναίκες είναι σαν το τσιγάρο. Όσο και να καπνίσεις πάντα κάτι μένει.

ΔΝΤ αλά CIA....

Στο βιβλίο <<Το δόγμα του Σοκ>>, η βραβευμένη καναδή δημοσιογράφος και επίτιμη διδάκτωρ πολιτικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο King College της Νέας Σκωτίας, Ναόμι Κλάιν, αποδεικνύει ότι η <<θεραπεία του σοκ>> που η CIA εφάρμοζε από τις αρχές της δεκαετίας του ΄50 βρίσκει άμεση εφαρμογή στις μεθόδους που προτείνει το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα για να φέρουν στον <<ίσιο δρόμο>> παραστρατημένες οικονομίες.
Ο επικεφαλής των πειραμάτων της CIA τη δεκαετία του ΄50, δόκτωρ Γιούεν Κάμερον, πίστευε ότι ο μοναδικός τρόπος για να διδάξει στους <<ασθενείς>> τους νέους, υγιείς τρόπους συμπεριφοράς ήταν να διεισδύει στο μυαλό τους και να σπάει τα παλιά παθολογικά νοητικά σχήματα. Αυτή η μαζική απώλεια όλων των αναμνήσεων ήταν η ουσία της θεραπείας για να ωθηθεί ο αθενής σε νέο στάδιο ανάπτυξης. Όταν με μια σειρά αλλεπάλληλων ηλεκτροσόκ είχε επιτευχθεί η <<πλήρης αποδόμηση>> της προσωπικότητας του κάθε αθενή, μπορούσε πλέον να αρχίσει η ψυχική καθοδήγηση.
Ο Μίλτον Φρίντμαν, συνιστούσε πως, όταν η οικονομία υπόκειται σε στρεβλώσεις, μόνο η πρόκληση οδυνηρών σοκ <<το πικρό φάρμακο>> όπως το ονόμαζε, μπορούσε να την επαναφέρει στην υγιή κατάσταση.
Οι ηγέτες είναι ελευθεροι να κάνουν ότι είναι ή ισχυρίζονται ότι είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση της κρίσης, οι περίοδοι κρίσης είναι περίοδοι αναστολής της δημοκρατίας.
Οι ιθύνοντες του ΔΝΤ υιοθέτησαν την θεωρία του σοκ, το 1996:  οι άνθρωποι μπορεί να προβάλλουν αντίσταση σε τμηματικές αλλαγές, όπως π.χ στο ασφαλιστικό του Κου Γιαννίτση επί ΠΑΣΟΚ, αλλά αν συμβούν ταυτόχρονα δεκάδες αλλαγές προς κάθε κατεύθυνση, τότε εδραιώνεται ένα αίσθημα ματαιότητας και ο πληθυσμός περιέρχεται σε κατάσταση αδράνειας. Όπως ακριβώς στα πειράματα του Κάμερον, που οι <<ασθενείς>> μετά το ηλεκτροσόκ ήταν <<χαμένοι>>. Και, όπως είχαν πει το 2002 τραπεζίτες της Παγκόσμιας Τράπεζας, <<μπορεί το σοκ να θεωρείται δημοκρατική διαδικασία, αφού έχουν προηγηθεί εκλογές, ασχέτως αν αγνοείται μετά η βούληση του λαού.

Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις! Παράνομη η απεργία αλλά εκείνοι απεργούν κανονικά!


Ρέππας: Ελάτε να κάνουμε διάλογο
- Αδιάβατοι οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο - Δεν έχει δακτύλιο
- Ποια μέσα θα κινηθούν και πότε παρά τις κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, στον ΗΣΑΠ και στον Προαστιακό όσο και συνάδελφοι τους στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ κανουν 24ωρη απεργία.

Εδώ συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Η απεργία σε όλα τα ΜΜΜ κρίθηκε παράνομη. Κι όμως οι εργαζόμενοι έγραψαν τις δικαστικές αποφάσεις στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και απεργούν κανονικά. Μήπως η στάση αναμονής ή ακόμα και απάθειας εκ μέρους της κυβέρνησης θα έπρεπε κάποτε να τελειώσει; Οι πολίτες έχουν φτάσει στα όριά τους καθώς εκτός από το καθημερινό πλεον μποτιλιάρισμα, τους απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι οι συγκοινωνίες.

Το Πρωτοδικείο στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της ΑΜΕΛ (Μετρό), έκρινε παράνομη, τόσο τη στάση εργασίας από τις εννέα το βράδυ χθες μέχρι τη λήξη της βάρδιας (24:00), όσο και την σημερινή 24ωρη απεργία.

Ανάλογη απόφαση πήρε και το Πρωτοδικείο του Πειραιά, το οποίο κήρυξε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο και η απεργιακή κινητοποίηση που είχαν προκηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ.Το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή της διοίκησης, που ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Ρέππας: Ελάτε να το συζητήσουμε

Πρόσκληση στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στους συγκοινωνιακούς φορείς, να προσέλθουν σε διάλογο και να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, απηύθυνε και σήμερα ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας.

Η κίνηση στους δρόμους

Κανονικά γίνεται πλέον η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα περίπου 2.500 εργαζόμενοι στα ΜΜΜ κατέληξαν στην Βουλή αφού διέσχισαν σχεδόν όλο το κέντρο. Βέβαια η κυκλοφορία σήμερα σε όλο το λεκανοπέδιο είναι επιβαρυμένη αφού οι περισσότεροι υποχρεώθηκαν να πάρουν τα ΙΧ τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Κανονικά ο προαστιακός

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ (και στον προαστιακό) αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

http://www.newsit.gr


Ζητούν μείωση 50% των εισακτέων στα πανεπιστήμια


Οι διοικήσεις των ΑΕΙ και των ΤΕΙ δηλώνουν αδυναμία να δεχθούν αριθμό παρόμοιο με τον περυσινό, ενώ υπάρχουν ΤΕΙ στον Πειραιά που ζητούν να εισαχθεί ένας μόνο σπουδαστής σε κάθε τμήμα!

Τα οικονομικά προβλήματα, το πραγματικό αλαλούμ που επικρατεί στις μετεγγραφές αλλά και οι ... ωτοασπίδες που είχε βάλει το υπουργείο επί χρόνια και συνέχιζε και κρατάει στα ύψη τον αριθμό των εισακτέων έφεραν κραχ στα Ιδρύματα.

Οι εισηγήσεις των διοικήσεων μπορούν να χαρακτηριστούν από κάποιους ως υπερβολικές ωστόσο είναι η μόνη λύση για να αποφευχθεί η κατάρρευση των Ιδρυμάτων λένε οι υπεύθυνοι.

Οι πρώτες εισηγήσεις των διοικήσεων μειώνουν τον αριθμό των εισακτέων ακόμη και κάτω από το μισό. Από τους 250 που δέχθηκε πέρυσι το ΤΕΙ Χαλκίδας ζητάει να μπουν φέτος μόλις 100. Δεν μπορούμε να δεχθούμε πάνω από 80 άτομα ανα τμήμα λέει στην “Ελευθεροτυπία” ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια, λένε οι διοικήσεις. Το ΤΕΙ Πειραιά δεν έχει χρήματα για το έκτακτο προσωπικό που ήδη έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, ενώ την ίδια ώρα οι χρηματοδότηση για φέτος που αφορά στην πληρωμή των ωρομίσθιων έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατομμύριο.

Αποτέλεσμα; “Θα ζητήσουμε να εισαχθεί μόνον ένας σπουδαστής σε κάθε τμήμα” λέει ο πρόεδρος του ΤΕΙ!

Οι διοικήσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ ζητούν -επιτέλους- να εισακουστούν οι εισηγήσεις τους από το Υπουργείο. Είναι ενδεικτικό ότι την τελευταία διετία είχαν εισηγηθεί μείωση των εισακτέων κατά σχεδόν 27.000 όμως αντ' αυτού οι εισαγωγές αυξήθηκαν...

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς ταμπού! Τα 8 βήματα για το καλό σεξ


Το σεξ δεν είναι ντροπή. Ούτε η γυναίκα που διεκδικεί την ικανοποίηση μέσα στη σχέση της θεωρείται “φτηνή”. Άλλαξαν οι εποχές.
Έπειτα από χρόνια καταπίεσης, το σεξ απελευθερώθηκε. Έπαψε να είναι “παγιδευμένο” σε ταμπού και απαγορεύσεις. Κάνουμε όμως καλό σεξ; Μήπως η “δαιμονοποίηση” τόσων χρόνων δημιούργησε κατάλειπα. Μήπως, οι προκαταλήψεις, αν και στην ουσία καταρίφθηκαν, ακόμα επηρρεάζουν -έστω και υποσυνείδητα;
Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων και όπως τονίζει και η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου “ο καθένας μέσα στη σχέση του έχει το δικαίωμα αλλά και την ευθύνη για υγιή και ποιοτική ερωτική ζωή”.
Δεν είναι κακό. Είναι φυσιολογικό και μάλιστα -για την ομαλή ροή της σχέσης- ένα από τα ζητούμενα.

Τα 8 βήματα που θα σε οδηγήσουν στο καλό σεξ
Όλοι έχουν δικαίωμα στο ποιοτικό σεξ. Η ψυχολόγος σου δίνει τις προϋποθέσεις, αλλά και το τι πρέπει να κάνεις για να απολαύσεις μια υγιή σεξουαλική ζωή...

1. Μην αντιμετωπίζεις το σεξ ως υποχρέωση απέναντι στον σύντροφό σου. Το σεξ είναι ένα από τα βασικά συστατικά των αρμονικών ερωτικών σχέσεων. Καλό είναι λοιπόν ο στόχος σου να είναι η ποιοτική σεξουαλική ζωή. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται να δεις το σεξ ως μια από τις προτεραιότητές στην ερωτική σχέση σου.

2. Εστίασε στο “εδώ και τώρα”. Προσπάθησε να απομακρύνεις τυχόν ενοχές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ξέχασε οτιδήποτε σε απασχολεί. Επιδίωξε τη στάση που σε ικανοποιεί περισσότερο και δώσε την ευκαρία της μέγιστης ηδονής στον εαυτό σου καθ' όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής διαδικασίας.

3. Απόφυγε τις συζητήσεις για οτιδήποτε δεν είναι του παρόντος. Προσπάθησε να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Ζήτα αυτό που θέλεις και πάρε πρωτοβουλίες που πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν και τους δύο στη σεξουαλική ολοκλήρωση.

4. Οι γυναίκες καλό είναι να μην λειτουργείτε με τη νοοτροπία ότι ο άντρας ξέρει πως να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Το σεξ είναι προσωπική υπόθεση. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από ταμπού και προκαταλήψεις λειτουργώντας περισσότερο με το “θέλω” και όχι με το “πρέπει”. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για αυτά που σας αρέσουν στο σεξ. Δείξτε του τον τρόπο να σας ικανοποιεί.

5. Συμφιλιώσου, αγάπησε το σώμα σου. Αν δεν σου αρέσει η εικόνα σου, να είσαι σίγουρη πως αυτό το προβάλλεις και στον σύντροφό σου. Πολλές φορές αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος που πολλές γυναίκες αποφεύγουν το σεξ ή -αν μπούνε στη διαδικασία- δεν το απολαμβάνουν. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, μάθετε να αγγίζετε το σώμα σας, αυτό βοηθάει στο να εξοικειωθείτε μαζί του και να το αγαπήσετε.

6. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις. Αν έχεις ως στόχο την κορύφωση το πιο πιθανό είναι να προκαλέσεις το άγχος της απόδοσης με αποτέλεσμα να μειωθεί ή και να μηδενιστεί η σεξουαλική σου διέγερση. Αν έχεις την αγωνία να φτάσεις σε οργασμό είναι πιθανο να καταλήξεις να προσποιείσαι οργασμό. Είναι σημαντικό, απαραίτητο να απολαμβάνεις τη στιγμή που κάνεις σεξ χωρίς άγχος. Σεξ δεν είναι μόνο η κορύφωση, αλλά ολόκληρη η διαδικασία.

7. Χρησιμοποιείστε (και οι δύο) τη φαντασία σας. Να είστε εφευρετικοί στη σεξουαλική επαφή σας. Χωρίς ντροπή, χωρίς αμηχανία. Ένας από τους σημαντικότερους τρόπους ανανέωσης της σεξουαλικής ζωής του ζευγαριού είναι η εφευρετικότητά τους στο σεξουαλικό παιχνίδι.

8. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Πάρτε το ρίσκο και δημιουργήστε κάτι διαφορετικό στην ατμόσφαιρα ή αλλάξτε κάτι στον τρόπο που συνηθίζετε να κάνετε σεξ. Η σεξουαλική επαφή θέλει και την ανάλογη διάθεση. Φλερτάρετε, προκαλέστε ο ένας τον άλλον, μιλήστε του ερωτικά, δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα... γενικότερα, μετατρέψτε το σεξ σε ένα παιχνίδι αισθήσεων.

9. Ο ερωτικός λόγος έχει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική διέγερση. Μέσα από αυτόν διεγείρεται η φαντασία που με τη σειρά της θα βγάλει το ζευγάρι από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της σεξουαλικής επαφής. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού και δεν χρειάζεται να επανέλθετε με συζητήσεις στα λόγια που ειπώθηκαν στο κρεβάτι σε άλλο χώρο και χρόνο.

10. Αν προκύψουν προβλήματα στη σεξουαλική σας ζωή, μην αποφεύγετε να τα συζητάτε. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ανάγκες σου με τον σύντροφό σου, έχοντας φυσικά τη διάθεση να ακούσεις κι εκείνον. Πάντα με την προοπτική της βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής και κατ' επέκταση της σχέσης. Για να το πετύχετε αυτό μιλήστε για τον εαυτό σας και το πως αισθάνεστε -χωρίς όμως να ερμηνεύετε ή να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για τις συμπεριφορές του. Να ακούτε -ουσιαστικά- ο ένας τον άλλον.

tlife.gr

Δεν θα είναι πλέον υποχερωτικά τα θρησκευτικά και η ιστορία στο Λύκειο


Το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται την αφαίρεση της Ιστορίας από τον κορμό της υποχρεωτικής διδασκαλίας στη Β' και Γ' Λυκείου και τη μετατροπή τόσο αυτής όσο και των Θρησκευτικών σε μαθήματα επιλογής. Οι αλλαγές αυτές πρόκειται να γίνουν με στόχο τη δημιουργία του Νέου Λυκείου, και εάν υλοποιηθούν αναμένεται να προκαλέσουν την αντίδραση, μεταξύ άλλων, και της Εκκλησίας.
Όσο αφορά στην ιστορία, το μάθημα θα ενταχθεί σε μία ομάδα μαθημάτων κάτω από την ονομασία "Αρχαιογνωσία", ενώ η διδασκαλία της θα περιοριστεί στην "Αρχαία Ιστορία" και την "Ιστορία των ιδεών". Η ιστορία της Ευρώπης θα ενταχθεί στην ομάδα των Κοινωνικών Επιστημών. Η Νεότερη Ιστορία δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, ενώ στην πρώτη Λυκείου η Ιστορία θα παραμείνει υποχρεωτικό μάθημα με 3 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα. Σε μάθημα επιλογής μετατρέπονται και τα Θρησκευτικά, ενώ η Πληροφορική δεν θα υπάρχει, αφού οι Νέες Τεχνολογίες θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια του σχολικού βίου.
Συγκεκριμένα οι αλλαγές που προκειται να γινουν συνολικά είναι:
-Αύξηση των ωρών διδασκαλίας της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας κατά 2 ώρες.
-Ενίσχυση της αγγλικής, υποχρεωτική και στις 3 τάξεις του Λυκείου 3 ώρες την εβδομάδα.
-Μείωση του αριθμού των γνωστικών αντικειμένων τα οποία εντάσσονται σε ομάδες μαθημάτων με βάση το περιεχόμενό τους.
-Καθιέρωση περισότερων μαθημάτων επιλογής και λιγότερων υποχρεωτικών στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου.
-Την εισαγωγή δύο επιπέδων στη διδασκαλία ορισμένων μαθημάτων. Το βασικό και το υψηλό ανάλογα με τις δυνατότητες του μαθητή.
-Την εισαγωγή νέων μαθημάτων με τον τίτλο «Τέχνη και πολιτισμός» καθώς επίσης των «Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών».
-Αύξηση των επιλογών στις ξένες γλώσσες.
-Εισαγωγή των Νέων Τεχνολογιών σε όλη τη διάρκεια του μαθητικού βίου.
-Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διδασκαλίας με την εφαρμογή της συνεργατικής μεθόδου.
-Εισάγεται η ερευνητική εργασία την οποία θα κάνει ο μαθητής σε συνεργασία με κάποιον καθηγητή. Η εργασία θα είναι ελεύθερης θεματικής και θα πραγματοποιείται με συγκεκριμένη διαδικασία.

BBC News...Ντοκιμαντερ για τους κινδύνους του στοματικού sex



H ηθοποιός Jaime Winstone παίρνει μέρος στο ντοκιμαντέρ του BBC εξηγώντας πως ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων, μπορεί να μεταφερθεί μέσω του στοματικού σεξ και να προκαλέσει τον σπάνιο στοματοφαρυγγικό καρκίνο. Στο ντοκιμαντέρ γίνεται πρόταση στην βρετανική κυβέρνηση να εμβολιάζονται και τα νεαρά αγόρια με το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που προκαλείται από τον συγκεκριμένο ιό.
Ο καθηγητής David Salisbury, μέλος του Υπουργείου Υγείας της χώρας, επισημαίνει πως χρειάζονται περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία για να αρχίσουν να εμβολιάζονται και τα αγόρια.


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πρόωρες Αλκυονίδες; Λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Ιδανικός καιρός για κυριακάτικες βόλτες! Θα ανέβει η θερμοκρασία και μόνο το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη η ορατότητα στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: Στη Μακεδονία γενικά αίθριος, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στη Θράκη νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από μειον 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Άνεμοι: ασθενείς στα βόρεια. Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στα νοτια. Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αττική: Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Τις πρωινές ώρες τοπικά περιδοσμένη ορατότητα. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

newsit.gr




"Ανοιχτά" διόδια σήμερα Κυριακή 09.01


Οργανωμένοι πολίτες σε όλη την Ελλάδα, που αντιδρούν στην καταβολή του αντιτίμου των διοδίων, καλούν τους οδηγούς των περιοχών όπου υπάρχουν νέοι σταθμοί, να σηκώσουν τις μπάρες από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα.
Στην Πελοπόννησο, η Συντονιστική Επιτροπή κάλεσε όλους τους οδηγούς να ανο ίξουν τα διόδια σε όλους τους σταθμούς του αυτοκινητόδρομου από την Ασέα μέχρι την Κόρινθο, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. Στη Μεσσηνία θα ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Μάναρη στην Ασέα. Οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια της Νεστάνης και οι Κορίνθιοι με τους Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου.
Το μαχαίρι στο κόκκαλο, έφτασε όταν, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι εταιρείες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των πινακίδων των οχημάτων που διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πληρώσουν, επιτρέποντάς τους να κινήσουν μέσω Πρωτοδικείου τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής, για την αξίωση των οφειλών.
Στελέχη των κοινοπραξιών υποστηρίζουν ότι τυπικά, µε τα στοιχεία που θα έχουν στη διάθεσή τους, θα µπορούν σε πρώτη φάση να ειδοποιήσουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που πέρασε χωρίς να πληρώσει να καταβάλει τα διόδια κι αν δεν το κάνει, η κοινοπραξία νοµιµοποιείται µέσα σε διάστηµα 15 ηµερών να ζητήσει το 20πλάσιο, εκδίδοντας διαταγή πληρωµής από το Πρωτοδικείο.
Την ίδια ώρα, οι 5 κοινοπραξίες (Ολυµπία Οδός, Μορέας, Νέα Οδός, Κεντρική Οδός και Αυτοκινητόδροµοι Αιγαίου) εξετάζουν τη διαμόρφωση κοινού και ενιαίου μετώπου, για την εξασφάλιση των αντιτίμων, ενώ μέχρι στιγμής, µόνο η “Ολυµπία Οδός” έχει στραφεί δικαστικά εναντίον 25 οδηγών, που δεν πλήρωναν διόδια. Η εταιρεία πήρε τα στοιχεία των οδηγών από την ειδική φόρµουλα που συµπλήρωναν οι ίδιοι οι οδηγοί, προκειµένου να περάσουν χωρίς να πληρώσουν. “Τους προκαλούµε να µας πάνε στα δικαστήρια για να µπορέσουµε να αποδείξουµε ποιος είναι ο παράνοµος”, δήλωσε στα “Νέα” το µέλος της Κίνησης Φορέων ΒΑ. Αττικής Ενάντια στα διόδια, Γιάννης Γερµανός.

Έκθεση βόμβα στην "Καθημερινή" για το πρόβλημα υων παράνομων μεταναστών...


Σήμερα η “Καθημερινή” δημοσιεύει έκθεση στην οποία περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα με την Τουρκία. Μια εικόνα αφύλακτων συνόρων, ενώ επισημαίνεται ότι η Τουρκία παραμένει η κυρίαρχη χώρα-"μεταφορέας" παράνομων μεταναστών, με συνακόλουθες ευθύνες στη διόγκωση του προβλήματος.
Επισημαίνεται ότι εντός του 2010 μέσω του Έβρου καταγράφηκε μία από τις μεγαλύτερες εισροές παράνομων μεταναστών στην ιστορία της Ελλάδας, με περισσότερους από 31.000 παράνομους μετανάστες να έχουν περάσει τα σύνορα με την Τουρκία, μόνο το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, καταρρίπτοντας τα προηγούμενα πανευρωπαϊκά ρεκόρ εισόδου σε ευρωπαϊκό έδαφος που καταγράφηκαν το 2006. Η έκθεση αναφέρεται στο τμήμα των 12,5 χλμ., κοντά στην Ορεστιάδα, εκεί όπου θα ανεγερθεί φράκτης ανάσχεσης του κύματος λαθραίας εισόδου και από όπου εισέρχονταν καθημεινά στην Ελλάδα 350 άτομα. Ακόμη, εκτός από την καταγραφείσα εκτίναξη του αριθμού Αφγανών παράνομων μεταναστών, επισημαίνεται με ιδιαίτερη έμφαση από την Frontex το πλήθος μεταναστών από την Αλγερία που πέρασαν και αυτοί από τον Έβρο.

Βρετανία: Μικραίνουν τα ποτήρια της μπύρας μετά από τρεις αιώνες



Ανατρέποντας μία παράδοση τριών αιώνων, οι Αρχές της Βρετανίας αποφάσισαν να επιτρέψουν στις παραδοσιακές παμπ να σερβίρουν μπύρα σε μικρά ποτήρια, χωρητικότητας μόλις 400 ml.

Ήδη από το 1698 έχει καθιερωθεί με νόμο το «κλασικό» ποτήρι μπύρας της Βρετανίας, το οποίο χωράει 568 ml ακριβώς.

Τώρα όμως δύο λόγοι επιβάλλουν την μείωση της χωρητικότητάς του: αφενός η ανησυχία των πελατών για τη σιλουέτα τους και αφετέρου η οικονομική κρίση, η οποία έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες παμπ να ζητούν εδώ και χρόνια άδεια να σερβίρουν μικρότερα ποτήρια σε χαμηλότερη τιμή.

Στόχος της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον είναι επίσης να πλήξει την ακόρεστη δίψα των Άγγλων για αλκοόλ. Από το 1970 μέχρι το 2009 η κατά κεφαλήν κατανάλωση οινοπνευματωδών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί.

Επί τη ευκαιρία, οι πελάτες των βρετανικών παμπ θα μπορούν να απολαμβάνουν και μικρότερα ποτήρια κρασιού. Μέχρι σήμερα το πιο μικρό ποτήρι κρασιού που μπορούσαν νομίμως να σερβίρουν οι παμπ ήταν χωρητικότητας 125 ml - τώρα και αυτό μειώνεται στα 75 ml
.
http://www.skai.gr/news

30+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ SHARE ΣΤΟ FACEBOOK ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

1. Είναι απλή λογική όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα, φεύγοντας να σηκώνετε το καπάκι.

2. Καταλάβετε επιτέλους ότι τα ψώνια στα μαγαζιά δεν μας συγκινούν.

3. Αν πρέπει εμείς να δούμε την Σεχραζάτ πρέπει και εσείς να δείτε το τελικό του champions league.

4. Αν θέλετε ένα καλό παιδί για σχέση , σταματήστε να βγαίνετε με κάθε ρεμάλι που κυκλοφορεί.

5. Αν νομίζετε ότι είστε χοντρή μην μας ρωτάτε , απλά κάντε δίαιτα...

6. Η πρόταση «Άστο» ή «Καλά ότι πες» δεν είναι ότι καλύτερο για να κλείσετε μια συζήτηση μετά από ένα καυγά.

7. «Θέλω να μείνουμε μόνο φίλοι.». Τι σπαστικό...

8. Όταν λέτε όχι σταματήστε να εννοείτε ναι.

9. Αν θέλετε υγιή σεξουαλική ζωή γεμάτη με ένταση και πάθος, σταματήστε να έχετε πονοκεφάλους.

10. Το να προσπαθείτε να προκαλέσετε εκείνο τον τεράστιο τύπο στο μπαρ, δεν είναι καθόλου αστείο..

11. Μήν ρωτάτε αν θέλουμε και άλλη μπύρα.....εννοείται!

12. Ναι σας ακούσαμε την πρώτη φορά μην το επαναλαμβάνετε...(τι γκρίνια θεέ μου).

13. Εάν ζητάτε ειλικρίνεια , μην κάνετε ερωτήσεις που ξέρετε ότι οι απαντήσεις θα σας ενοχλήσουν.

14. Η σχέση μας δεν μπορεί ποτέ να είναι όπως τους δύο πρώτους μήνες...Αποδεχτείτε το!

15. Το να μας μιλάτε για το πρώην σας, δεν μας κομπλάρει απλά μπορεί να γυρίσετε σε αυτόν το συντομότερο!

16. Ναί ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπράντ Πίτ είναι πολύ ωραίοι άντρες. Ακριβώς το ίδιο όμορφες είναι και η Μέγκαν Φοξ, η Αντζελίνα Τζολί και η Μόνικα Μπελούτσι. Επειδή όμως ποτέ δεν θα γνωρίσουμε κανέναν από
αυτούς τους ανθρώπους, ας κοιτάξουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας.

17. Παρόλα αυτά που έχετε ακούσει ή έχετε διαπιστώσει ...δεν είναι όλοι οι άντρες κρετίνοι.

18. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει προφυλακτικά.

19. Έχετε ήδη αρκετά ρούχα!

20. Ναι επίσης έχετε πάρα πολλά παπούτσια!

21. Όχι δεν ξέρουμε τι μέρα είναι. Γιατί ρωτάτε; Γράψτε τις επετείους στο ημερολόγιο!

22. Ο πονοκέφαλος που κρατάει 4 εβδομάδες, είναι πρόβλημα... δείτε ένα γιατρό!

23. Μην υποκρίνεστε , προτιμούμε να είμαστε ανεπαρκής παρά ηλίθιοι..

24. Όταν είμαστε στο κρεβάτι και δείχνουμε κουρασμένοι, δεν θέλουμε να συζητήσουμε την σχέση μας, απλά είμαστε κουρασμένοι.

25. Οτιδήποτε φοράτε είναι καταπληκτικό ...πραγματικά!

26. Το κλάμα είναι εκβιασμός, χρησιμοποιήστε το αν χρειάζεται, αλλά μην περιμένετε να μας αρέσει.

27. Ναι, Όχι και Μμμμμ..., είναι οι ιδανικές απαντήσεις.

28. Ζητήστε αυτό που θέλετε μια και καλή, οι υπαινιγμοί ή τα υπονοούμενα δεν πιάνουν.

29. Το παιχνίδι του έρωτα είναι όμορφο, μην το κάνετε επάγγελμα εσείς θα δυστυχήσετε στο τέλος.

30. Μην λέτε σε όλους τους άντρες τα ίδια, κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και σκεφτείτε πώς θα σας αντιμετωπίσουμε μετά.

30 + 1. Το ότι κοιτάμε άλλες γυναίκες δεν σημαίνει απολύτως τίποτα άλλωστε πως θα εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε δίπλα μας!

Newsbeast.gr