Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πού κρύψατε τον αεροδιάδρομο;

Ένας 65χρονος ερασιτέχνης πιλότος στη Γερμανία, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης -λόγω μπύρας και κρασιού- αποφάσισε να πετάξει στους αιθέρες με το σκάφος τύπου Τσέσνα, χάνοντας όμως στη συνέχεια ακόμη και τον... αεροδιάδρομο.

Ο πιλότος κατανάλωσε αλκοόλ και κατά την ώρα της πτήσης. Όπως είναι φυσιολογικό, δεν μπόρεσε να διαβάσει τις οδηγίες για να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Schoengleida. Μιλώντας με τον πύργο ελέγχου, ο μεθυσμένος 65χρονος είπε: "Ξέρω ότι είστε εκεί κάτω. Πού έχετε κρυφτεί;"

Oι υπάλληλοι ανέφεραν ότι, επίσης τραγούδησε στον ασύρματο, είπε ένα ανέκδοτο και ότι τους ζήτησε να σταυρώσουν τα δάχτυλά τους διότι είχε να πάει "σε ένα πάρτυ."

Για παν ενδεχόμενο, οι Αρχές του αεροδρομίου έστειλαν ένα σωστικό ελικόπτερο στο χώρο προσγείωσης. Ευτυχώς, ο 65χρονος πραγματοποίησε ομαλή προσγείωση.

Ο πιλότος του σωστικού ελικοπτέρου οσμίστηκε αμέσως το αλκοόλ στην ανάσα του 65χρονου, ο οποίος τρέκλιζε μέχρι να πάει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και τον σταμάτησε στο δρόμο. Το αλκοτέστ έδειξε ότι βρισκόταν 4 φορές πάνω από το όριο για τη δυνατότητα οδήγησης. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Nα χάσει τα διπλώματα οδήγησης αεροπλάνου και αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: