Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Στη φυλακή ο ηγούμενος Εφραίμ !


Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ
με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Οι δικαστές έλυσαν τη διαφωνία που είχε προκύψει μετά την απολογία του κατηγορουμένου υπέρ της ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, η οποία είχε από την αρχή διατυπώσει την άποψη ότι ο κ. Εφραίμ πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη πως ο κατηγορούμενος έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που είναι εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου όμως, αποτιμώντας τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας και τη βαρύτητα των κακουργηματικών πράξεων έδειξαν με το βούλευμα τους το δρόμο για τη φυλακή.

Αυτό που μένει τώρα είναι να εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης από την ανακρίτρια και να εκτελεστεί με τη σύλληψη και την προσαγωγή του κ. Εφραίμ στη φυλακή.

tsekouratoi

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Φροντίζοντας τα δέντρα του κήπου....

 Συνθήκες ανάπτυξης:
-Προσανατολισμός και έκθεση: Ο κήπος σας στρέφεται προς τον βορρά, το νότο την ανατολή ή την δύση? Αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό ποιά μέρη του έχουν περισσότερο ή λιγότερο ήλιο. Ο βαθμός έκθεσης του κήπου σας στον ήλιο είναι ακόμα ένας αποφασιστικός παράγοντας στην επιλογή των φυτών που θα καλλιεργήσετε...
-Έδαφος: Κάθε τύπος χώματος διαφέρει σε μεγάλο βαθμό ως προς την ικανότητα αποστράγγισης, την γονιμότητα και την χημική σύσταση. Τα εδάφη μπορεί να είναι αλκαλικά, όξινα ή ουδέτερα, αλλά κάθε τύπος μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη οργανικής ουσίας.
Προετοιμασία του εδάφους:
-Συμπιεσμένο χώμα: Τα δέντρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε συμπιεσμένο έδαφος. Αν ανακαλύψετε ότι το έδαφό σας είναι συμπιεσμένο, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε περίπου 2 δικρανιές χώμα, να σπάσετε το χώμα που βρίσκεται από κάτω και να ξανατοποθετήσετε το ανώτερο χώμα.
-Ελώδες έδαφος: Το έδαφος αυτό μπορει να καταστρέψει ένα φυτό πνίγωντας τις ρίζες του. Προκαλείται συχνά απο συμπίεση του εδάφους ή επειδή το χώμα δεν αποστραγγίζεται καλα (αργιλώδες). Σε αυτές τις περιπτώσεις η τοποθέτηση ενός στρώματος οργανικής ύλης θα βοηθήσει το χώμα να βελτιώσει την αποστραγγιστική του ικανότητα.
-Ζιζάνια:Αντιμετωπίστε τα ζιζάνια πριν φυτέψετε, για να είναι σίγουρο ότι τα νέα φυτά δεν θα χρειαστεί να τα ανταγωνιστούν για να πάρουν τα θρεπτικα συστατικά που τους χρειάζονται. Τα μεγάλα μπορείτε να τα κόψετε με το χέρι ή να τα πάρετε με την δικέλα. Τα πολυετή ζιζάνια θα χρειαστούν αντιμετώπιση με κάποιο χημικό ζιζανιοκτόνο.
Διαλέγοντας και αγοράζοντας δέντρα:
Στα δέντρα συναντάμε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Χρειάζεται προσεχτική επιλογή για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε στον κήπο σας.
-Διαλέγοντας τα φυτά: Λίγα δέντρα διατηρούν τα άνθη τους ή τους καρπούς τους περισσότερο από 2 εβδομάδες το χρόνο, οπότε η μορφή του κάθε δέντρου, το πιθανό ύψος και η ανάπτυξη των κλαδιών του όταν πια ωριμάσει είναι το ίδιο σημαντικα.
Όταν έχετε αποφασίσει ποιές βασικές μορφές προτιμάτε, το επόμενο βήμα είναι να φτιάξετε ένα σχέδιο που να αντανακλά τις ιδέες σας για το πως θα τοποθετήσετε τα δέντρα στο συνολικό πλάνο.
-Αγοράζοντας δέντρα: Μπορείτε να τα αγοράσετε από κέντρα κήπου, μεγάλα ή τοπικά φυτώρια.

Μαν.Γλέζος: Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα


«Δεδομένου ότι η Γερμανία δεν διαπραγματεύεται καν την καταβολή των χρωστούμενων οφειλών στην Ελλάδα, καλούμε σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων αρχής γενομένης από τις 23 Δεκεμβρίου», δηλώνει στο tvxs.gr ο Μανώλης Γλέζος, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σε πέντε δόσεις το χαράτσι του '12


Σε πέντε διμηνιαίες δόσεις, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θα πληρωθεί το 2012 το ειδικό τέλος ακινήτων. Όσον αφορά στα λάθη που σημειώθηκαν φέτος στον υπολογισμό του χαρατσιού, οι φορολογούμενοι υποχρεούνται να πληρώσουν το σύνολο του ποσού και να περιμένουν μέχρι τις 31 Μαρτίου για τον συμψηφισμό του με την οφειλή για το '12.
Παρελθόν αποτελούν τα σχέδια δημιουργίας τριμελών επιτροπών στις εφορίες, που θα έκριναν όσους δηλώσουν αδυναμία πληρωμής του χαρατσιού. Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αυτόν τον ρόλο αναλαμβάνουν οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναστείλουν και τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε όσους δεν πληρώσουν.
Το τέλος θα θα καθίσταται ληξιπρόθεσμο τέσσερις μήνες μετά το πέρας της προθεσμίας πληρωμής και θα ενεργοποιούνται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.
Στα ακίνητα που δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των 1.000 τ.μ., το ειδικό τέλος ακινήτων μειώνεται κατά 30% για το τμήμα της επιφάνειας άνω των 1.000 τ.μ. και κατά 60% για το τμήμα άνω των 2.000 τετραγωνικών μέτρων.
Από το τέλος εξαιρούνται οι κοινόχρηστοι χώροι κύριων τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχείων και κάμπινγκ) που αφορούν χώρους προσέλευσης, υποδοχής και υγιεινής, οι οποίοι προσδιορίζονται σε ποσοστό 35% της συνολικής επιφάνειας της ξενοδοχειακής εγκατάστασης.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει, επίσης, ότι το τέλος του 2012 θα βαρύνει τον ιδιοκτήτη ή επικαρπωτή του ακινήτου την 31η Μαρτίου.

enet

Λέμβος με περίπου 15 άτομα εντοπίστηκε σήμερα ανοικτά της Σαχαλίνης

Μετά το ναυάγιο πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου.

Σωσίβια λέμβος με περίπου 15 επιβαίνοντες εντοπίστηκε σήμερα ανοικτά της Σαχαλίνης, μετά το ναυάγιο πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άνθρωποι, ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα.«Αεροσκάφος εντόπισε λέμβο με περίπου 15 άτομα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι ζωντανοί ή νεκροί», τόνισε ο διευθυντής της κρατικής εταιρίας AMNGR Γιούρι Μελίχοφ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πόλη Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία), μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφαξ.
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Σβετλάνα Αλεξέγεβα δήλωσε πως οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σωστές.
Η πλατφόρμα Κόλσκαγια ναυάγησε χθες Κυριακή στις 12:45 τοπική ώρα στα παγωμένα νερά της θάλασσας του Οχότσκ, όταν κατευθυνόταν με 67 άτομα προς τη νήσο Σαχαλίνη εν μέσω σφοδρής καταιγίδας με τη θερμοκρασία να φτάνει τους -17 βαθμούς Κελσίου.
Οι έρευνες στη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων ύψους πέντε μέτρων.
Δεκατέσσερις άνθρωποι διασώθηκαν από το παγοθραυστικό Μαγκαντάν που συνόδευε την πλατφόρμα και οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/12/2011_418958

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι ισχυροί άνεμοι βούλιαξαν το Σάββατο το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν στο λιμάνι στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Οι κάβοι που κρατούσαν δεμένο το δέντρο έσπασαν, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στην...
προβλήτα και να βυθιστεί.

Η κατασκευάστρια εταιρία του δέντρου θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάσυρσης του δέντρου, προκειμένου να το επισκευάσει.

Το δέντρο αποτελείτο από «αχινούς», κάποιοι από τους οποίους έπεσαν στη θάλασσα, ενώ άλλοι χάλασαν.

Το πλωτό δέντρο είχε σχεδιαστεί να αντέχει ανέμους έως 7 μποφόρ.

fimotro

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΒΑΤΣΛΑΒ ΧΑΒΕΛ

Ο Βάτσλαβ Χάβελ, πρώην πρόεδρος της Τσεχίας και θεατρικός συγγραφέας, πέθανε σήμερα σε ηλικία 75 ετών από τις επιπλοκές μακράς περιόδου ασθένειας, μετέδωσε η τηλεόραση της χώρας. Ο Χάβελ είχε πρωτοστατήσει στην Άνοιξη της Πράγας το 1968 αλλά και στην επόμενη δεκαετία διεκδικώντας...
περισσότερα πολιτικά δικαιώματα για τους συμπολίτες τους.

Ήταν ήδη γνωστός θεατρικός συγγραφέας μέσα και έξω από τη Τσεχοσλοβακία. Τα έργα του είχαν απαγορευθεί από το καθεστώς, συνέχισε όμως να γράφει θεατρικά και δοκίμια.

Στράφηκε ενεργότερα στην πολιτική από το 1977 όταν υπέγραψε τη Χάρτα 77, ένα μανιφέστο υπέρ των πολιτικών αλλαγών στη χώρα.

Μετά την πτώση του κομμουνισμού, το 1989, έγινε ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας και αργότερα, μετά το βελούδινο διαζύγιο με τη Σλοβακία το 1993, πρόεδρος και της Τσεχίας θέση την οποία διατήρησε ως το 2003.

Κατά την προεδρία του, η Τσεχία έκανε βήματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (στην οποία εντάχτηκε λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Χάβελ) αλλά και το ΝΑΤΟ όπου εντάχτηκε το 1999.

Η ήρεμη, ειρηνική ακτιβιστική του δράση την περίοδο του κομμουνισμού και το ήρεμο ύφος του ως προέδρου τον έκανε πολύ αγαπητό στους συμπολίτες του αλλά και διεθνώς.

Είχε προταθεί αρκετές φορές για το Νόμπελ Ειρήνης χωρίς να βραβευτεί. Τιμήθηκε όμως με βραβεία για την φιλειρηνική δράση του.

fimotro

Η μούμια του Τιτανικού & η Μπλαβάτσκυ.


Σύμφωνα με μια "θεωρία συνωμοσίας", στο παρθενικό ταξίδι του "Τιτανικού" βρισκόταν μια "καταραμένη μούμια",
η οποία και προκάλεσε την κακοτυχία του πλοίου! ( "Ο θρύλος της καταραμένης μούμιας του Τιτανικού")

Από την στιγμή που η μούμια τοποθετήθηκε στην Αιγυπτιακή Αίθουσα του Βρετανικού Μουσείου, μια σειρά από περίεργα γεγονότα άρχισαν να διαδραματίζονται μέσα στο Μουσείο.
Τα πρώτα βράδια οι φύλακες άκουγαν χτύπους από σφυρί πάνω στο καπάκι της σαρκοφάγου. Μόλις πλησίαζαν τους φαινόταν σαν κάποιος να έκλαιγε με λυγμούς μέσα στο ξύλινο κασόνι!

Την τρίτη ημέρα ένας νυχτοφύλακας βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από την μούμια και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του μουσείου δήλωναν τρομαγμένοι. Κανείς δεν δεχόταν να πλησιάσει καν στην Αιγυπτιακή Αίθουσα ενώ τα κλάματα μέσα από την σαρκοφάγο γίνονταν κάθε βράδυ και πιο σπαραχτικά. Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι υπεύθυνοι του Βρετανικού Μουσείου αποφάσισαν να "δανείσουν" την μούμια σε κάποια ιδιωτική συλλογή ώστε με αυτόν τον τρόπο να ηρεμήσουν για λίγο τα πράγματα.

Ο "τυχερός" συλλέκτης στον οποίο δανείστηκε η σαρκοφάγος, τοποθέτησε το ξύλινο κασόνι σε μια σοφίτα που υπήρχε πάνω από το γραφείο του, μέχρι να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για το έκθεμα. Στο σημείο αυτό ο θρύλος θέλει την Έλενα Μπλαβάτσκυ - μεγάλη αποκρυφίστρια του 19ου αιώνα και ιδρύτρια του "Θεοσοφικού Κινήματος" να επισκέπτεται μια μέρα τυχαία το κτίριο που βρισκότανε η μούμια.

Αμέσως μόλις μπήκε στον χώρο, αισθάνθηκε ένα κύμα παγωμένου αέρα να την τυλίγει και συγκλονισμένη ζήτησε να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του γραφείου. Όταν τον συνάντησε του εξήγησε πως πρέπει να την βοηθήσει να ανακαλύψει από τι πηγάζει "αυτή η διαβολική επιρροή απίστευτης έντασης" μέσα στο κτίριο. Περπατώντας για λίγα λεπτά σε όλους τους χώρους, δεν άργησε να φτάσει στην σοφίτα με την μούμια. Χωρίς πολλές εξηγήσεις συμβούλευσε τον ιδιοκτήτη να ξεφορτωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτόν τον "σατανά".

Εκείνος απευθύνθηκε αρχικά στο Βρετανικό Μουσείο όπου τον ενημέρωσαν οτι δεν ενδιαφέρονται να πάρουν πίσω την μούμια. Τότε - σύμφωνα πάντα με τον θρύλο- εμφανίστηκε ένας και μοναδικός ενδιαφερόμενος που επιθυμούσε διακαώς να μεταφέρει την σαρκοφάγο στην Αμερική. Το όνομα του, William Thomas Stead.

Ο William Stead και τα "προφητικά κείμενά" του για τον "Τιτανικό"!

Ο William Thomas Stead ήταν δημοσιογράφος και φανατικός ερευνητής του μυστικισμού. Ενδιαφερόταν ιδιαιτέρως για τα άτομα με "μαντικές ικανότητες" και επισκεπτόταν συχνά "ψυχικούς". Από τις επαφές του αυτές ο Stead είχε δημοσιεύσει μια σειρά από άρθρα. Μετά το ναυάγιο του "Τιτανικού" δύο από αυτά θεωρήθηκαν "προφητικά"!

Συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 1886 - δηλαδή εικοσιέξι χρόνια πριν το ναυάγιο- ο William Stead δημοσίευσε ένα κείμενο με τίτλο "Πώς ένα ατμόπλοιο ναυάγησε στον Ατλαντικό, η εμπειρία ενός επιζήσαντα". Στο άρθρο του περιέγραφε την σύγκρουση ενός ατμόπλοιου με ένα άλλο πλοίο στο μέσο του Ατλαντικού ωκεανού, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων επιβατών.

Ως βασική αιτία για την απώλεια τόσων ζωών ο συγγραφέας προέβαλε την έλλειψη σωστικών μέσων- όπως και στον "Τιτανικό". Ακολούθησε κι άλλο "προφητικό άρθρο", το 1892, με τίτλο "Από την Παλαιά Τάξη στην Νέα". Σε αυτό ο Stead εξιστορούσε την περιπέτεια εκατοντάδων επιβατών όταν το πλοίο που τους μετέφερε προσέκρουσε σε παγόβουνο. Για καλή τους τύχη στην περιοχή βρισκόταν ένα άλλο πλοίο, το "Majestic", το οποίο κατάφερε να τους σώσει από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού. Σύμφωνα πάντα με την ιστορία του Stead το "Majestic" ανήκε στην White Star Line - την εταιρεία που είκοσι χρόνια μετά την δημοσίευση του άρθρου κατασκεύασε τον "Τιτανικό".

Αλλά και λίγο πριν το μοιραίο ταξίδι του "Τιτανικού" ο William Stead φέρεται να είχε λάβει τρία τουλάχιστον "προφητικά μηνύματα" για το ναυάγιο από διάμεσους. Ο ένας τον προειδοποιούσε οτι δεν θα έπρεπε να ταξιδέψει για κανέναν λόγο τον Απρίλη του 1912, μια γυναίκα μέντιουμ του είχε πει να προσέχει γιατί θα βρεθεί μέσα σε μια καταστροφή που είχε σχέση με το νερό και η οποία θα παρέσυρε στον θάνατο 1500 ανθρώπους, ενώ ένας παπάς του είχε στείλει επιστολή λέγοντας του οτι "το τεράστιο πλοίο που κατασκευάζεται θα ναυαγήσει".

Πώς φορτώθηκε λαθραία η "καταραμένη μούμια" στον Τιτανικό!

Παρά τις προειδοποιήσεις και την πίστη του στον μυστικισμό ο William Stead ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το παρθενικό ταξίδι του "Τιτανικού", αγνοώντας τις "προφητείες". Λίγο πριν την μοιραία ημέρα ο Stead συναντήθηκε με την Elena Blavatsky - με την οποία γνωριζόταν και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν - και η οποία του περιέγραψε συγκλονισμένη την εμπειρία που είχε ζήσει στο κτίριο με την "καταραμένη μούμια".

Ο Stead όχι μόνο δεν τρόμαξε από την "διαβολική" δύναμη, αλλά έσπευσε για άγνωστους λόγους να την αγοράσει (?) από τον συλλέκτη. Το σχέδιο του ήταν συγκεκριμένο: θα έπαιρνε μαζί του την σαρκοφάγο στην Νέα Υόρκη, ταξιδεύοντας με τον "Τιτανικό". Τρεις μέρες αργότερα το κασόνι με την "μούμια" επιβιβάστηκε στον "Τιτανικό".

Επειδή η φήμη για μια "καταραμένη" μούμια είχε αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί στην Αγγλία, ο Stead προτίμησε να την φορτώσει κρυφά στο πλοίο, φοβούμενος οτι δεν θα του επέτρεπαν να την πάρει μαζί του. Έτσι σε συνεργασία με κάποιον μηχανικό αυτοκινήτων, κατάφερε να δέσει την σαρκοφάγο κάτω από το αυτοκίνητό του και να την ανεβάσει στον "Τιτανικό" χωρίς κανένας να το αντιληφθεί.

Την μοιραία βραδιά του ναυαγίου, ενώ βρισκότανε στην τραπεζαρία και δειπνούσε, ο Stead αποκάλυψε στους συνδαιτυμόνες του την παρουσία της "μούμιας" στα αμπάρια του πλοίου - χωρίς φυσικά να τους αποκαλύψει την "κακοτυχία" που την συνόδευε. Ο ίδιος ο Stead δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από τον "Τιτανικό" όμως κάποιοι από τους επιβάτες που είχαν ακούσει την ιστορία του, ήταν μέσα στους επιζήσαντες. Ίσως τελικά από αυτούς να ξεκίνησε η ιστορία με την "μούμια" που με τα χρόνια πήρε διαστάσεις θρύλου.

tsekouratoi

Λέσβος: Ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια σε κώμα


Η 30χρονη Κωνσταντίνα – Μαρίνα

Σπυριάδη, κόρη του γνωστού αναισθησιολόγου Στρατή Σπυριάδη που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα το καλοκαίρι του 2009 και επί 2,5 χρόνια παρέμενε σε κωματώδη κατάσταση, εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, αλλά και ο ίδιος ο πατέρας της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.




Μιλάει, ακούει, κινείται…

Οι γονείς της, που όλο αυτό τον καιρό ήταν δίπλα στο παιδί τους και ανέβαιναν το δικό τους Γολγοθά, είδαν ξαφνικά το παιδί τους να τους μιλάει… να τους χαμογελάει…

Η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στα Πηγαδάκια του Κάτω Τρίτους, όπου είχε σκοτωθεί ακαριαία ο οδηγός του αυτοκινήτου. Από τότε η Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη ήταν σε κώμα, με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γονείς της παρ’ ότι είχαν απελπιστεί, δεν το έβαζαν ποτέ κάτω. Δεν εγκατέλειψαν ούτε στιγμή την προσπάθεια να γλυτώσουν το παιδί τους. Κι αυτό γνωρίζοντας ότι το παιδί τους δεν είχε πλέον πιθανότητες να «επανέλθει».

Πολύ περισσότερο το γνώριζε ο πατέρας της κοπέλας, αφού είναι γιατρός και καταλάβαινε την κατάσταση της κόρης του.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο πατέρας της κοπέλας Στρατής Σπυριάδης έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θεωρώντας ότι έγιναν παραλείψεις και ολιγωρίες, που στοίχισαν στην επιδείνωση της υγείας της κόρης του.

Όμως εδώ και λίγες μέρες το παιδί τους ξαφνικά «αφυπνίστηκε»…

Όλοι τώρα ελπίζουν, ότι μετά από αυτό το θαύμα, η Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη θα επανέλθει πολύ σύντομα, σε πλήρη αποκατάσταση της υγείας της!!!

tsekouratoi

Γυναίκα έχει οργασμούς την ώρα που σκουπίζει


Η 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, μετά από ένα τροχαίο, ερεθίζεται με το παραμικρό, αφού πειράχτηκε ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία.



Η “άτυχη” γυναίκα έχει μια πάθηση που ονομάζεται “Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο” ή “Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας” κι έτσι ερεθίζεται την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο.

“Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ”.

tsekouratoi

Η πιο τρομαχτική σπηλιά και το μυστήριό της!

ierosagon595 200x111 Η πιο τρομαχτική σπηλιά και το μυστήριό της!Στην φωτογραφία που βλέπετε εμφανίζεται η πιο τρομαχτική σπηλιά της Bρετανίας, και έχει την όψη… κρανίου!

Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα στην εν λόγω σπηλιά, έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί δύτες που έχουν προσπαθήσει να εξερευνήσουν τα παγωμένα και απόκοσμα νερά της.
Το όνομα της; Hodge Close Quarry. Η φωτογραφία της; τα λέει όλα!
Πρόκειται για μια λίμνη στο λατομείο σχιστόλιθου, η οποία έχει εγκαταλειφθεί, αλλά έχει κινήσει την περιέργεια πολλών να την εξερευνήσουν, καθώς τα νερά της τα συναντά κανείς μόνο αφού διασχίσει μια σήραγγα 25 μετρων!
Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, πως η τρομαχτική φωτογραφία του κρανίου στην εξωτερική εικόνα της λίμνης, δείχνει ακριβώς το ίδιο μακάβριο πράγμα, απ΄όποια μεριά κι αν την γυρίσει κανείς.






files.php?file=tsp 240092050 Η πιο τρομαχτική σπηλιά και το μυστήριό της!

tsekouratoi

Λεμόνι : 20 ασυνήθιστες χρήσεις .

Το λεμόνι είναι γνωστό ότι έχει άφθονη βιταμίνη Cκαι ο χυμός του λεμονιού περιέχει περίπου 5% κιτρικό οξύ, το οποίο δίνει στα λεμόνια τη χαρακτηριστική ξινή τους γεύση, και pH από 2 μέχρι 3...







1. Καθαρίζει τα νύχια σας
2. Συντηρεί τα τρόφιμα
3. Βάλτε το σαν αποσμητικό
4. Γυαλίζει τον νεροχύτη σας
5. Διώχνει τα έντομα
6. Μειώνει τις φακίδες
7. Καθαρίζει τα τζάμια
8. Αφαιρεί τους λεκέδες
9. Απαλύνει τον πονόλαιμο
10. Καθαρίζει την τουαλέτα
11. «Ξυπνάει» τον μεταβολισμό
12. Διώχνει την πιτυρίδα
13. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές
14. Κάνει το ρύζι να μην κολλάει στην κατσαρόλα
15. Κάνει τα μαλλιά να αστράφτουν
16. Χρησιμοποιήστε το αντί για χλωρίνη
17. Ανακουφίζει από την καούρα
18. Περιποιεί το πρόσωπό σας
19. Σας βοηθά να επανέλθετε μετά από ένα ξενύχτι
20. Ανακουφίζει από τη φαγούρα που προκαλούν τα εξανθήματα.

tsekouratoi