Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Καρκίνος: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Βαθιές ανάσες!
Γενικά
Μπορεί ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου να σου έχουν βάλει δύσκολα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες, αφού οι δύο… άσπονδοι φίλοι σου απουσιάζουν από το προσκήνιο, αφήνοντας πολλά περιθώρια για να βιώσεις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές καταστάσεις σε πολλά επίπεδα, αρχής γενομένης από τις ποικίλες δουλειές που ξανοίγονται μπροστά σου! Μπίζνες, τέχνες και πολιτισμός γίνονται ένα, χώρια η ανάγκη σου να… βροντοφωνάξεις «παρών» και στα media ή τα κοινωνικά δίκτυα.
Οι δύο Σεληνιακές φάσεις του μήνα (η Πανσέληνος στις 23/11 και η Νέα Σελήνη στις 7/12) τονίζουν ακριβώς αυτήν τη διάσταση των πραγμάτων κι επειδή όντως κάποια στιγμή μπορεί να χάσεις τον μπούσουλα από τα πολλά «μέτωπα» που θα υπάρξουν, εκείνο που πρωτίστως χρειάζεσαι είναι το να είσαι συγκεντρωμένος/η στο έργο σου, όχι όμως τόσο ώστε να χάσεις την δημιουργική σου φλόγα. Άφησε, λοιπόν, χώρο και στο «τυχαίο», αφού μερικές φορές το σύμπαν ξέρει καλύτερα ποιος είναι ο σωστός δρόμος για σένα.

Προβλήματα βέβαια θα υπάρξουν, κυρίως σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν και δε θα τηρηθούν ή εξ αιτίας κάποιων θεμάτων υγείας με άγνωστη αιτία, τα οποία βέβαια είναι συνέπεια των πιέσεων που έχεις δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Σε καμία περίπτωση όμως μην αποθαρρυνθείς, αφού στην παρούσα φάση έχεις «φύλακα άγγελο» και τελικά κάποιες δουλειές θα γίνουν καλύτερα παρά την ενδεχόμενη απουσία σου!
Κατά τα άλλα, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αναμένονται αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο κι όσο κι αν σε προβληματίζει οτιδήποτε νέο χαλάει τις συνήθειες και τη βολή σου, μάλλον ευνοημένος/η θα βγεις και από αυτές. Όσο για τον Άρη στους Ιχθύς και τον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε… συμφέρει να του δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση, αφού, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου, (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) μπορεί να φέρει λάθη, αστοχίες και… γλιστρήματα! Αν, μάλιστα, ταξιδέψεις με δικό σου μέσο, δεν αποκλείεται να χάσεις τον προσανατολισμό σου ή να αποκλειστείς στα χιόνια, ενώ ειδικά τα θαλάσσια ταξίδια πιθανόν να εξελιχθούν σε μεγάλη ταλαιπωρία.
Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο του συγγενικού σου περιβάλλοντος είτε έχει χάσει τον μπούσουλα είτε παίζει παιχνίδια σε βάρος σου και βέβαια η στάση σου οφείλει να είναι διαφορετική ανάλογα με την περίπτωση. Στην πρώτη εκδοχή θα πρέπει να λειτουργήσεις εμψυχωτικά, ενώ στην δεύτερη, αν αδρανήσεις, θα δώσεις περισσότερα δικαιώματα. Τέλος, σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με έγγραφα ή αρχεία, κάποιες προσπάθειές σου θα αποβούν άκαρπες, ίσως όμως και να μην τα χρειάζεσαι τελικά.
Οικονομικά
Εδώ οι επιρροές είναι έμμεσες αφού το κύριο βάρος πέφτει στα εργασιακά σου και τις σχετικές αμοιβές σου. Και παρά το θετικό κλίμα, δε θα πρέπει να πάρεις και πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, αφού στην τελική ευθεία κάτι θα «στραβώσει». Μείνε, λοιπόν, σε αυτά που έχεις, ξέροντας ότι μπορείς να «κάνεις παπάδες» έχοντας στη διάθεσή σου το… συμπαντικό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα!
Ερωτικά
Η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα κι αν είσαι μόνος/η δείχνει εξαιρετικά… απίθανο να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς, ίσα-ίσα που θα έχεις στη διάθεσή σου πολλαπλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που παραπέμπουν σε… πρώην, αφού όσο να ‘ναι ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό (μέχρι τις 7/12) θα το κάνει το κομμάτι του! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, θα πάρεις πολλές ικανοποιήσεις από παρέες και νέες γνωριμίες, συχνά με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια επιτυχία με το ταίρι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: