Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Δίδυμοι: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Θεμιτή παραπλάνηση!
Γενικά
Αυτόν τον μήνα, η ζωή και ο κόσμος είναι… κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου κι όχι μόνο εξ αιτίας του «πάρτι» που γίνεται απέναντί σου, με την ευγενική χορηγία του Δία! Έχοντας άριστη σχέση με τις επικοινωνιακές τακτικές και μεθοδεύσεις είσαι σε θέση να πουλήσεις ψυγείο σε Εσκιμώο και γενικότερα να πείσεις τους πάντες για κάτι που μπορεί να μην υπάρχει καν! Και μην πάει ο νους σου μόνον σε… απατεωνιές, λογοκλοπές κι αντιγραφές που κουβαλάνε μια ηθική μομφή, αφού υπάρχουν οι διαφημίσεις, οι τέχνες, αλλά και οι δημόσιες σχέσεις που βασίζονται στην απόκρυψη κάθε αδυναμίας και την προβολή μιας «ιδανικής» πραγματικότητας. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν! Από την άλλη πλευρά, βέβαια, παίρνοντας μια λιγότερο ενεργή θέση, διακινδυνεύεις το να πέσεις εσύ «θύμα» μιας ουτοπίας και σε αυτήν την περίπτωση όμως θα περάσεις τέλεια κι αυτό είναι που πρέπει να κρατήσεις.
Συνεργασίες μόνο μην κάνεις, αφού μπορεί να την πατήσεις σαν «το έξυπνο πουλί που πιάνεται από την μύτη»! Κι αν κάποιος/α προθυμοποιηθεί να σε εξυπηρετήσει, όλα καλά μέχρι την στιγμή που θα σου ζητήσει να συμβάλλεις οικονομικά στο εγχείρημα. Αέρα και ιδέες έχεις και πουλάς, ας αναλάβει άλλος… Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα (Πανσέληνος στις 23/11 και Νέα Σελήνη στις 7/12)υποστηρίζουν με… χίλια την περιπλάνησή σου στον χώρο της θεμιτής παραπλάνησης, έχοντας κρατήσει και μια γωνιά για τις υπερβατικές αναζητήσεις σου. Όσο για τον «πραγματικό κόσμο», στη συγκεκριμένη φάση δεν είναι παρά ένας υπηρέτης των ονείρων σου.  
Οικονομικά
Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να αναμίξεις το κράμα τύχης και ικανότητας που έχεις, με οικονομικές υποθέσεις, αφού στο τέλος κάποιος/α θα κλάψει με μαύρο δάκρυ και μπορεί να είσαι κι εσύ αυτός/η. Κράτα, λοιπόν, τον δημιουργικό σου ρόλο και μην ανακατεύεσαι με σοβαρές δοσοληψίες, αφού η αξιοπιστία είναι εξαφανισμένη από τον χάρτη. Επιτρέπονται όμως τα χαρίσματα και οι προσφορές από και προς εσένα ή έστω ένας ρόλος… Ρομπέν των Δασών, που κλέβει από τους πλούσιους για να τα δώσει στους φτωχούς, αν σε πιάσουν όμως μη αρχίσεις να κατηγορείς τον… αστρολόγο! Όσο για τα επαγγελματικά σου, φαίνεται να τα καταφέρνεις καλύτερα ως απλός/η εργαζόμενος/η, μάλιστα, η Δήμητρα και η Αφροδίτη (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό θα σου φέρει και τα τυχερά σου.
Αν πάλι είσαι εσύ το αφεντικό, εξακολουθείς μεν να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» ως προς την προσέλκυση πελατείας με χοντρό πορτοφόλι, ενδέχεται όμως να κάνεις και υπερβολικά ανοίγματα, που θα τα πληρώσεις αργότερα ή να εμπιστευθείς τον… Αρσέν Λουπέν για συνεταίρο! Κι εδώ δεν ισχύει το «μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»…  

Ερωτικά
Μέχρι τις 2/12, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό θα βάλει ακόμη ένα κερασάκι -και μάλιστα εξωτικό- στην τούρτα των απολαύσεων, την οποία βέβαια φτιάχνει για σένα ο μέγας… ζαχαροπλάστης του σύμπαντος, ο Δίας!
Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως από όλα αυτά που συμβαίνουν στον 7οηλιακό οίκο σου, τίποτε προς το παρόν δε συνηγορεί σε μια διάρκεια ή σταθερότητα, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δείχνει δύσκολο να σε καλύψει, το θέμα όμως είναι να περάσεις καλά και σε αυτό το σύμπαν δε θα κάνει τσιγκουνιές. Παραμύθι θα ζήσεις, αλλά ένα ωραίο παραμύθι! Μπορείς, φυσικά, να πλασάρεις τον εαυτό σου ως κάτι σούπερ και μοναδικό «καίγοντας» ευαίσθητες καρδιές, αλλά μην «στραβώσεις», όταν αργότερα θα κατηγορηθείς για απιστία και διπροσωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: