Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Λέων: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Στιγμές μεγαλείου!
Γενικά
Διανύεις μια περίοδο με κύριο χαρακτηριστικό την αποφυγή-εξάλειψη κάθε δυσάρεστης ή στενόχωρης κατάστασης και την αντικατάστασή της από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, είτε αποκλειστικά δικές σου είτε των αγαπημένων σου, Μερικές φορές, μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι σε «κυνηγά» μια ανεξήγητη τύχη, αλλά θεώρησέ το ως… ανταμοιβή για τις περιόδους γκίνιας που προηγήθηκαν!
Κι εκείνο που θα αναδειχθεί περισσότερο μέσα από τα δρώμενα της ζωής είναι η δημιουργικότητα και η θεατρικότητά σου, οπότε κάνε το… σόου σου και μη σε νοιάζει για τα υπόλοιπα! Τόσο η Πανσέληνος στις 23/11, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/12 υποστηρίζουν εμφατικά την προσωπική σου ανάδειξη και μένει να βγάλεις τα πιο ποιοτικά σου στοιχεία κι όχι μόνον ότι ικανοποιεί την ματαιοδοξία σου. Παράλληλα, η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό, πέρα από τις τιμές και τις διακρίσεις που σου επιφυλάσσουν, προμηνύουν και θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
Οικονομικά
Εδώ χρειάζεται κάποια προσοχή, αφού όσα παραπάνω κερδίσεις μπορεί να γίνουν εύκολα βορά στα νύχια «αρπακτικών», που -αν μη τι άλλο- θα εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σου, ενδέχεται όμως και να σε κλέψουν… κανονικά, γι’ αυτό πάρε τα μέτρα σου! Κι όλα αυτά βέβαια πηγάζουν από τον Άρη στους Ιχθύς και τον 8ο ηλιακό οίκο σου, ο οποίος επιπλέον σου επισημαίνει πως μια grande επένδυσή σου κινδυνεύει να αποδειχτεί «μια τρύπα στο νερό», ειδικά αν δώσεις βάση σε φήμες ή δεν καταλάβεις ότι μαζί με το «τυράκι» που σου προσφέρουν υπάρχει και η φάκα!
Αυτό ισχύει περισσότερο για τις αρχές Δεκεμβρίου, σε κάθε περίπτωση πάντως η τύχη σου δε θα σε εγκαταλείψει κι αν χάσεις από κάπου, θα τα πάρεις από αλλού και πιθανότατα θα σου τα χαρίσουν με την ίδια γενναιοδωρία που επιδεικνύεις κι εσύ σε ανάλογες περιπτώσεις. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα έχεις «το πάνω χέρι», ενώ μπορείς να ελπίζεις σε κάθε είδους βοήθεια από τους οικείους σου.
Ερωτικά
Με τόσο ελευθερία και… ελευθεριότητα που υπάρχει διαθέσιμη για σένα, είναι ίσως άτοπο να συζητάμε για μια «κλασική» σχέση με αποκλειστικότητες και τα τοιαύτα! Τα φαινόμενα απιστίας, μάλιστα, είναι «πρώτο τραπέζι πίστα» και μένει να αποφασίσεις το ποιον ακριβώς ρόλο θα παίξεις: Της «πιστής Πηνελόπης», κάτι που σίγουρα δε σε… συμφέρει -παρά την αξιοπρέπεια που τον συνοδεύει- ή τον άλλον του μπερμπάντη Οδυσσέα που πριν φτάσει στην Ιθάκη του, έζησε –τουλάχιστον- μια Κίρκη;
Η συμβουλή μου βέβαια είναι να το… γλεντήσεις, όποιο κι αν είναι το φύλο σου, αφού τέτοιες ευκαιρίες δε παρουσιάζονται συχνά κι εδώ βέβαια τα δύσκολα ξεκινούν από τη στιγμή που είσαι ήδη σε μια σχέση. Γιατί αν νομίζεις ότι θα αντιστέκεσαι εσαεί σε πειρασμούς που «βγάζουν μάτι», τότε... πλανάσαι πλάνην οικτράν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: