Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ταύρος: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Εντιμότατοι… απατεώνες!
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύς σε αναγκάζει, για δύο βασικούς λόγους, να επικεντρωθείς σε φιλίες ή συλλογικές δράσεις, που τελικά άλλο δηλώνουν κι άλλο είναι. Ο πρώτος περιστρέφεται γύρω από γενικά ζητήματα εμπιστοσύνης, αφού είναι πιθανό να νιώσεις «προδομένος/η», ο δεύτερος, ωστόσο, είναι εκείνος που σε «καίει» περισσότερο, αφού τα «κόλπα» που γίνονται αποσκοπούν μεταξύ άλλων και στην οικονομική αφαίμαξή σου, «για καλό σκοπό» βεβαίως, βεβαίως…
Κι εδώ θα γλιτώσεις από πολλούς μπελάδες, αν παραμείνεις στα πλαίσια του «πολύ καλό για να είναι αληθινό».
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, κανείς δε σου… απαγορεύει να αφοσιωθείς σε πολιτιστικές δράσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, ούτε να εμψυχώσεις βασανισμένες υπάρξεις, αρκεί να έχεις τα χέρια μακριά από τα βαθύτερα σημεία της τσέπης σου!

Οικονομικά
Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικές, ο δρόμος σου, ωστόσο, είναι στρωμένος με παγίδες κι αν θεωρείς πως έχεις τον νου και την γνώση για να τις αποφύγεις, δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι… εντιμότατοι απατεώνες έχουν τον τρόπο να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβεις.
Επιπλέον, φαίνεται να κυριαρχούν στη ζωή σου οι «πλαστές ανάγκες», αλλά και τα… λαθραία είδη και βέβαια θα πρέπει να έχεις τον νου σου για φαινόμενα νοθείας.
Τόσο η Πανσέληνος στις 23/11, όσο και –πολύ περισσότερο- η Νέα Σελήνη στις 7/12 κινούνται πάνω-κάτω σε αυτό το πλαίσιο και βέβαια αν είναι να «θυσιάσεις» τα χρήματά σου, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα διαθέσεις οικειοθελώς για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, παρά να τα επενδύσεις προσδοκώντας μάταια να βρεις το «Ελντοράντο» σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι πιθανό να λάβεις και να κάνεις πολλά δώρα από εκείνα που έχουν «ανεκτίμητη αξία», λόγω του συμβολικού ή πνευματικού χαρακτήρα τους.
Όσο για τα εργασιακά σου, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίουαναμένονται κάποιες αλλαγές που… ως συνήθως θα σε ενοχλήσουν, μέχρι τουλάχιστον να τις συνηθίσεις, αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα βρεις κάτι που να σου αρέσει, έστω κι αν δε θα είναι ακριβώς στον τομέα σου.
Ερωτικά
Η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στονΣκορπιό σε χρίζει έναν από τους πλέον ευνοημένους αυτής της περιόδου κι αν αναζητάς μια νέα αρχή στην ζωή σου, όχι μόνον θα βρεις το ταίρι σου, αλλά αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα επισημοποιηθεί… έστω και στο Δημαρχείο! Το μόνο «αγκαθάκι» εδώ έχει να κάνει με μια μικρή περίοδο αβεβαιότητας ή αμφιταλαντεύσεων, από την 1η μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, επίσης στον Σκορπιό.
Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα γευθείς άλλου είδους χάρες και χαρές, ξεκινώντας ίσως από μια κοσμική ζωή που θα σε φέρει πιο κοντά σε «υψηλούς» κύκλους. Ντύσου και στολίσου, λοιπόν, αφού οι δεξιώσεις και τα γκαλά σε περιμένουν! Υπάρχει ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο να πάρεις έμμεσα το bonus σου, με αφορμή κι αιτία μια επιτυχία-διάκριση του/της συντρόφου σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: