Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Παρθένος: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Καν’ το μόνος σου!
Γενικά
Τόσο η Πανσέληνος στις 23/11, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/12 απειλούν να διασαλεύσουν την… τάξη που με τόση επιμονή έχεις κτίσει και διαφυλάττεις ως κόρη οφθαλμού, είναι καιρός όμως να καταλάβεις κι εσύ ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν εξαρτώνται από τα εφόδια που διαθέτεις και την προετοιμασία σου, αλλά από μια καθαρή… τύχη! Βγες, λοιπόν, για λίγο από τα προγράμματά σου και γίνε ένα παιδί που δοκιμάζει με λαχτάρα και σπιθαμή προς σπιθαμή τα βήματά του σε έναν θαυμαστό καινούριο κόσμο. Τύχη έχεις, μένει να την αξιοποιήσεις.
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, έχει νόημα και ουσία να μην «τσιμπήσεις» σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, αφού το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή στην καλύτερη περίπτωση να μην ευοδωθεί για άλλους λόγους, Αυτό δεν αφορά μόνο σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις για τις οποίες έχεις το «ΟΚ» αλλά στις λοιπές «μπίζνες». Κι αυτό το θέμα της εμπιστοσύνης είναι που σκιάζει μια κατά τα άλλα γόνιμη και αβανταδόρικη περίοδο για σένα, οπότε ό,τι είναι να κάνεις, καν’ το μόνος/η σου.
Επιπλέον, με τον Δία στον Τοξότη και τον 4ο ηλιακό οίκο σου, το σπίτι και η οικογένειά σου βρίσκονται σε μια φάση επέκτασης είτε σε χώρο είτε σε πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τα υδραυλικά, ενώ καλό είναι να επιτηρείς και κάθε εστία φωτιάς, αφού με το τετράγωνο Άρη-Δία το οτιδήποτε μπορεί να «λαμπαδιάσει» εύκολα. Παράλληλα, η Δήμητρα και η Αφροδίτη (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό, εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου για ταξίδια και κοινωνικά ανοίγματα και γενικότερα την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα.

Οικονομικά

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου κέρδη ή έσοδα που απορρέουν από συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα «τα πάρει το κύμα», ενώ στην χειρότερη θα σε «ρίξουν» με τρόπο που θα σε κάνει να νιώσεις προδομένος/η. Σου μένουν, λοιπόν, τα έσοδα από την εργασία σου, τα οποία δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν αισθητά, αλλά και το πιο δυνατό σου «χαρτί», τα οφέλη δηλαδή που μπορείς να αποκομίσεις σε περιουσιακά θέματα ή από τους οικείους σου.
Ερωτικά
Εδώ… ατυχώς οι συνθήκες δεν σε ευνοούν, με την χαμένη εμπιστοσύνη να είναι το πρώτο θύμα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μια πληθώρα προτάσεων, πιστοποιώντας ότι έχεις «τρελή πέραση», αλλά μέχρι εκεί, αφού η ποιότητα των ανθρώπων που σε προσεγγίζουν δεν είναι καλή. Από εν γένει προβληματικούς μέχρι «ψυχάκιες» μπορεί να μαζέψεις γύρω σου και μην περιμένεις, βέβαια, να σου δηλώσουν αυτήν την «ιδιότητα» εξ αρχής. Στην πράξη κρίνονται όλα και μακάρι να μην μετανιώσεις… πικρά για κάποια επιλογή σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: