Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ζυγός: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Σε ταξιδιωτικούς ρυθμούς
Γενικά
Μόνο και μόνο το γεγονός πως η κοινωνική ζωή, που τόσο σε ενδιαφέρει, παίρνει «τα πάνω της» και μάλιστα σε σχετικά ανάλαφρο στιλ, φτάνει και… περισσεύει για να αποκτήσει αυτός ο μήνας τον χαρακτήρα εκείνου που «τρέφει τους ένδεκα» για σένα, από ψυχολογική και όχι μόνον άποψη!
Ισχύει μάλιστα και το ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αφού μέχρι τις 2/12 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα κάνει ότι περνά από το… χέρι της για να περάσεις όμορφα, αποκομίζοντας συνάμα και ποικίλα «τυχερά»
Η θετική δυναμική της θα πιστοποιηθεί στην Πανσέληνο της 23ηςΝοεμβρίου, που εκτός των άλλων σηματοδοτεί για σένα γνωριμίες και καταστάσεις πολύ πάνω από τον μέσο όρο των απαιτήσεών σου. Επιπλέον, με την Νέα Σελήνη στις 7/12 συγκροτεί μια αλυσίδα επιρροών που μπορεί να σε στείλουν… οπουδήποτε πάνω στον πλανήτη για να χαρείς την ζωή σου! Τα ταξίδια και οι εκδρομές είναι λοιπόν στην κορυφή της λίστας και το μόνο που θα μπορούσε να χαλάσει την διάθεσή σου είναι κάποιο θέμα υγείας, αφού ο Άρης στους Ιχθύς και τον 6ο ηλιακό οίκο σου δεν θα καθίσει με… σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί όμως το θύμα των περιστάσεων να είναι ένα συγγενικό σου πρόσωπο κι όχι απαραίτητα εσύ.
Εκτός βέβαια από το μπαράζ επαφών και μετακινήσεων, είναι πιθανό να αναβαθμιστούν εντυπωσιακά τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου, από κινητό μέχρι αυτοκίνητο, τσέκαρε όμως το ενδεχόμενο μήπως σου «πασάρουν» κάτι λαθραίο ή προϊόν κλεπταποδοχής.
Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, είναι πολύ πιθανό να προσβληθούν από κάτι γι’ αυτό μην τα παραμελείς.
Οικονομικά
Η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό εγγυάται μια καλή οικονομική κατάσταση για σένα, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς και από μια συμφωνία ή ρύθμιση. Σε κάθε περίπτωση η αγοραστική σου δύναμη θα ενισχυθεί, με συνέπεια να αποκτήσεις πολλά από εκείνα που μέχρι πρόσφατα ήθελες αλλά δεν μπορούσες να έχεις.
Υπάρχει βέβαια και μια υποψήφια αιτία εξόδων εκτός προγράμματος, δηλαδή η φαρμακευτική φροντίδα και περίθαλψη, είτε για σένα, είτε για κάποιον δικό σου άνθρωπο.
Όσον αφορά δε στα εργασιακά σου  φαίνεται να γίνονται κινήσεις που δεν «πιάνουν», ενώ δεν αποκλείεται να σου τάξουν κάτι που δεν θα πραγματοποιηθεί, γι’ αυτό «βάστα μικρό καλάθι».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ξεχωριστή γνωριμία, με τις εξελίξεις να είναι μάλλον απρόσμενες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, την ίδια περίοδο ενδέχεται να αλλάξουν αρκετά σε αυτήν, χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποια προφανής αιτία που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο.
Στην συνέχεια, η έμφαση πέφτει κυρίως στις νέες γνωριμίες σου, που εν δυνάμει θα αποτελέσουν μια πολύ καλή πηγή υποψηφιοτήτων τόσο για μια ευχάριστη παρέα, όσο και για μια πιο στενή επαφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: