Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Κριός: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Γενικά
Η Πανσέληνος στις 23/11 ανοίγει τον δρόμο για ένα μεγάλο ταξίδι -όχι όμως χωρίς αστερίσκους- ενώ παραπέμπει σε μια καθημερινότητα που μόνον ήσυχη δεν την λες! Αυτό βέβαια μπορεί να σου αρέσει, αφού η περιπέτεια σε όλες τις εκφάνσεις της είναι «στο αίμα σου», ίσως όμως και να διαταραχθούν κάποιες από βασικές ισορροπίες της ζωής σου και ιδιαίτερα εκείνες που υπάρχουν στα πλαίσια μιας σύμβασης και περιορίζουν τις ελευθερίες σου. Κι αν υπάρξει κόστος από αυτό, δεν θα το νιώσεις άμεσα, αλλά αργότερα.
Όσο για τους «αστερίσκους», έχουν να κάνουν με μπελάδες, εξ αιτίας του χιονιού ή μιας καίριας «αστοχίας» στο ψυγείο ή τα λάδια, στην περίπτωση που κινηθείς με δικό σου μέσο. Στη συνέχεια, η Νέα Σελήνη, στις 7/12,συμφωνεί και… επαυξάνει ως προς την άνευ όρων απελευθέρωσή σου, θέτει όμως και ζήτημα εμπιστοσύνης στις συναλλαγές σου, αφού, εκτός από την φαντασία σου αφήνει ασύδοτους και τους κάθε λογής απατεώνες.
Επιπλέον, μπορεί να διαδραματιστούν πολλά στο παρασκήνιο, είτε από σένα είτε για σένα, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο: Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Την ίδια στιγμή βέβαια κάθε είδους καλλιτεχνική αναζήτησή σου θα φτάσει στα… ουράνια και αξίζει να συμμετάσχεις ενεργά σε αυτό, ακόμη και ως απλός θεατής-ακροατής ή σπουδαστής, αλλά πολύ περισσότερο ως δημιουργός.
Επιπλέον, αν «ψυχανεμιστείς» οτιδήποτε, ενδεχομένως να αποδειχθεί σωστό ή «προφητικό» κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να δώσεις περισσότερο χώρο στα όνειρα και τις διαισθήσεις σου. Ο πιο «αδύναμος» τομέας πάντως για όλον τον μήνα είναι η υγεία σου, που μπορεί να ταλαιπωρηθεί από ιώσεις ή «ανεξήγητα» συμπτώματα, πιθανότατα ψυχοσωματικού χαρακτήρα. Πάρε τα μέτρα σου λοιπόν -όσο γίνεται- για να μην χάσεις πολλά από το «πάρτι» των ημερών!
Οικονομικά
Η παρουσία της Δήμητρας, αλλά και της Αφροδίτης στον Σκορπιό (μετά τις 2/12) είναι ένα πολύ καλό «χαρτί» για σένα και όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα αυξάνει και η οικονομική άνεσή σου. Ίσως, βέβαια, υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις εισροών, όταν ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει κι αυτός στον Σκορπιό (1/12) αλλά από τις 8/12 κι ύστερα θα δεις όλα τα καλά να έρχονται μαζεμένα!
Και πέρα από τα έσοδα, τα δώρα ή τις χρηματοδοτήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα.
Όσον αφορά, δε, τα εργασιακά σου, υπάρχει μια… σαφής ροπή προς παρασκηνιακές διεργασίες, που θα «δείξουν» αργότερα, γι’ αυτό μην εφησυχάζεις από το πολύ καλό κλίμα το οποίο σου παρουσιάζεται.
Ερωτικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου χαρακτηρίζεται από αλλαγές και ανατροπές, κάτι βέβαια που θα σου αρέσει πολύ αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς να κάνεις μια νέα αρχή, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αποσταθεροποιηθεί ή να αλλάξουν οι όροι της.
Μετά τις 2/12 πάντως η έμφαση πέφτει περισσότερο στις απολαύσεις της ερωτικής ζωής και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να τις χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: