Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σκορπιός: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Σε ερωτικούς ρυθμούς
Γενικά
Η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στο ζώδιό σου, σε καθιστά ένα από τα «πρόσωπα του μήνα», όσον αφορά τουλάχιστον στην ανάδειξή σου μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και την ικανοποίηση που θα λάβεις από το ότι κάποιοι/ες θα σε έχουν στα… όπα-όπα!
Θα υπάρξει βέβαια και μια μικρή περίοδος αναβολών καθυστερήσεων και αμφιταλαντεύσεων στην ζωή σου (από 1 έως 7/12), εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή, που όμως θα σου δώσει και την ευκαιρία να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις για υποθέσεις που έχουν κενά ή παραλείψεις.
Από εκεί και ύστερα, έχοντας μια σχετικά μεγάλη ελευθερία κινήσεων συνδυασμένη με την διευρυμένη αποδοχή των άλλων, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείς το συγκεκριμένο πλεονέκτημά σου και σε ποιόν τομέα θα ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου. Γιατί όσο εύκολο είναι να φτάσεις σε μια κορύφωση ως προς τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, άλλο τόσο είναι να «ξεφύγεις», υποπίπτοντας σε ολισθήματα και «παραβάσεις» στην προσωπική σου ζωή. Κι αν ποντάρεις πολλά στην αυτοσυγκράτησής σου, να θυμάσαι πως το αλκοόλ μπορεί εύκολα να κάνει τις άμυνες σου να καταρρεύσουν κι εσύ να βρεθείς σε μια περίπλοκη κατάσταση του τύπου «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»! 
Παράλληλα, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, αφού είναι πιθανό να μπλέξουν σε καταστάσεις παρανομίας ή να περάσουν μια μεγάλη ταραχή στα προσωπικά τους.
Οικονομικά
Η Πανσέληνος στις 23/11 ανοίγει τον δρόμο για… μεγάλα πράγματα κι έχοντας την τύχη με το μέρος σου όλα είναι θέμα διαχείρισης από την πλευρά σου, αφού το θέμα δεν είναι αν θα έχεις χρήματα αλλά το που και πως θα τα διαθέσεις. Στην συνέχεια όμως η Νέα Σελήνη στις 7/12αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μια απάτη σε βάρος σου ή για μια δική σου αυταπάτη ως προς την απόδοση ενός εγχειρήματος. Εδώ μάλιστα τίθεται και θέμα εμπιστοσύνης, αφού η υποστηρικτική διάθεσή σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σένα είναι… άκρως εκμεταλλεύσιμη, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση μην εμπλέκεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Αυτός είναι ίσως ο πιο «σκανδαλιάρικος» τομέας για σένα κι αν μεν είσαι μόνος/η, έχεις το… ελεύθερο να κινηθείς απολαμβάνοντας τα όσο θα σου προσφερθούν, με ένα μεγάλο πάθος μάλιστα να βρίσκεται «στα σκαριά». Ωστόσο η υπερβολική εξιδανίκευση της κατάστασης είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μια διάψευση, που θα είναι ανάλογα πικρή με τον αρχικό ενθουσιασμό και την «έκσταση» που θα βιώσεις. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», χωρίς να «ντοπάρεσαι» με την προοπτική μιας «αιώνιας σχέσης», αφού τέτοια δεν θα… υπάρξει!
Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, με δεδομένη την αξία που έχουν για σένα τα θέματα πίστης, όλο αυτός ο… Ποσειδώνας που πλανάται στην ζωή σου, θα την θίξει καίρια, αν όχι άμεσα, σίγουρα στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα αποκαλυφθεί το τι «παίχτηκε» στα κρυφά. Γιατί την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο όμως κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: