Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα: Με νέο προπονητή.


Το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά στο μέλλον του στην Ευρώπη παίζει σε λίγη ώρα (9.45 μ.μ., ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τη φημισμένη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" στην προσπάθειά τους για μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα θα έχουν 60.000 φίλους τους στην κερκίδα και για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Φερέιρα, που έχει καλή παράδοση κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Για να έχει βέβαια ελπίδες ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να ξεχάσει τις έως τώρα κακές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και να "κοιτάξει στα μάτια" την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει σαν μεγάλη ομάδα. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες, πρέπει να παρατάξουμε μια ομάδα σοβαρή, που θα ξέρει τι θα κάνει και θα είναι αντίστοιχη των προσδοκιών που έχω. Ο σκοπός μου είναι να μπορέσω να δώσω το έναυσμα στους παίκτες μου, ώστε να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να φοβηθούμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ενδεχομένως δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά ορισμένα μπορούμε. Και εννοώ όχι τις θέσεις των παικτών, αλλά τον τρόπο σκέψης τους. Αλλά πάνω απ' όλα θα πρέπει να δώσουμε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να δείξει το μεγαλείο του στην Ευρώπη".

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανακοίνωσε με ποιο τρόπο θα παραταχθεί η ομάδα αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Πλεσί και τη θέση θα πάρει είτε ο Καντέ (με τον Κατσουράνη να περνάει στο κέντρο) είτε ο Σιμάο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης (αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις), Λέτο, Γκοβού και ο τιμωρημένος Καραγκούνης.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά μαθηματικά ούτε και την πρόκριση, κάτι που σημαίνει ότι θα κυνηγήσει μ' όλα τα "αστέρια" της τη νίκη, ανεξάρτητα με το ότι ακολουθεί τη Δευτέρα το ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: