Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η ανάρτηση με την οποία απειλούν οι ισλαμιστές την Ελεύθερη Ώρα

Στη Βουλή έφερε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κος Βελόπουλος την απειλή που εξαπέλυσε μέσω αναρτήσεως της η ιστοσελίδα islam.gr προς την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. Εμείς βρήκαμε την ανάρτηση αυτή και την παρουσιάζουμε πρακάτω αυτούσια:
"Ο δήμιος του Ισλάμ... μερικά ψέματα είναι θανάσιμα

Μήπως είναι ώρα η εφημερίδα αυτή και οι παρόμοιες εφημερίδες να αλλάξουν πορεία ώστε να αποκτήσουν λίγο εμπιστοσύνη;

Μπορεί η προσευχή των μουσουλμάνων στις πλατείες της Αθήνας να μη ήταν η πιο σωστή επιλογή, αλλά το να την εκμεταλλευτούν μερικά « πατριωτικά» μέσα ενημέρωσης προκειμένου να δημιουργήσουν προβοκάτσιες εις βάρους του Ισλάμ, δεν είναι καθόλου φιλότιμο και σίγουρα αποτελεί αντιδεοντολογική πράξη. 

Η εφημερίδα « Ελεύθερη Ώρα»  δημοσίευσε, τη Τρίτη 16 Νοεμβρίου, ένα άρθρο με τίτλο (Ο... Δήμιος του Ισλάμ και η αλυσοδεμένη γυναίκα!) με  μια φωτογραφία για ένα πανό , με το παρακάτω σχόλιο «Προσέξτε καλά το πανό με τον...Δήμιο και την αλυσοδεμένη γυναίκα. Είναι από τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στα προπύλαια. Προσέξτε την καλά και σκεφτείτε τι μας ετοιμάζουν».  Θέλοντας έτσι να δείξει ότι το πανό ανήκει στην συγκέντρωση των μουσουλμάνων.

Παρακάτω το άρθρο αναπτύσσει μερικά σενάρια περί δήθεν ισλαμοποίησης της χώρας, σενάρια γνωστά, που σκοπό έχουν την δημιουργία έντασης και εκφοβισμού από το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.
Αυτό που δεν ανέφερε η εφημερίδα είναι ότι το συγκεκριμένο πανό, το έχουν αναρτήσει πρόσφυγες από το Ιράν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην χορήγηση πολιτικού άσυλου από την ελληνική επικράτεια και όχι οι μουσουλμάνοι που γιόρταζαν εκεί για 2 ώρες πριν φύγουν.

Οι περαστικοί στην περιοχή ξέρουν καλά αυτό το πανό που είναι μέχρι σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, στο ίδιο χώρο και φαίνεται στη φωτογραφία μας.


Εμείς, στο islam.gr, Ποτέ δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με λογομαχίες με εφημερίδες τέτοιου επιπέδου, προτιμώντας να δείξουμε τη σωστή εικόνα του Ισλάμ μέσω σοβαρών δημοσιευμάτων και άρθρων, αλλά το κάθε πράγμα έχει και τα όρια του και το κάθε ψέμα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει προβεί στο παρελθόν σε τέτοιες φθηνές προβοκάτσιες εις βάρους του Ισλάμ και των μουσουλμάνων και φαίνεται πως θα συνεχίσει αυτήν την τακτική.
Μήπως είναι ώρα η  εφημερίδα αυτή και οι παρόμοιες εφημερίδες να αλλάξουν πορεία ώστε να αποκτήσουν λίγο εμπιστοσύνη;
Η προεκλογική εκστρατεία έχει τελειώσει κύριοι...
εξοικονομήστε τις προβοκάτσιες σας για τις επόμενες εκλογές...


evia-logos

Δεν υπάρχουν σχόλια: