Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ικανοποιημένος από την ψηφοφορία ο Ρουσόπουλος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ψηφοφορία για την υπόθεση του Βατοπεδίου και πιο συγκεκριμένα για την παραπομπή ή μη των «5» εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος που έκανε λόγο για «καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους».
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως επί δύο χρόνια υπέστη συκοφαντία και ψεύδη προς το πρόσωπό του καθώς κάποιοι στόχευαν την πολιτική του εξόντωση αλλά και την υπονόμευση της προηγούμενης κυβέρνησης.

«Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι τον δικαίωσε η Βουλή. Σημείωσε επίσης πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανέδειξαν την αλήθεια όπως και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που «είχαν γνώμονα τη συνείδησή τους».

Την αντίθετη άποψη έχει ο Πέτρος Δούκας, πρώην υπουργός, ο οποίος μίλησε για πραξικόπημα και έθεσε θέμα ακυρότητας.

«Είναι καραμπινάτη ακυρότητα. Είναι στις προθέσεις μου να πάω το θέμα μέχρι τέρμα. Ούτε παραγραφές ούτε ξεπαραγραφές. Θα ζητηθούν συγγνώμες από τους συκοφάντες. Θα πάω μέχρι τέλους. Θα ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που δύο χρόνια έχουν κατασυκοφαντήσει. Διαβάστε το πόρισμα.

Είναι απίθανα αυτά τα οποία γράφονται μέσα, η τσαπατσουλιά, η προχειρότητα, οι ανακρίβειες. Το ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι όλες οι εκτάσεις ανήκαν στη Μονή. Όχι μόνο τις αναγνώρισε, αλλά στην παράδοση και παραλαβή των οικοπέδων -διότι έγινε τελετή- παρίστατο και εκπρόσωπος του υπουργού», είπε ο Πέτρος Δούκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

digitalcrete

Δεν υπάρχουν σχόλια: