Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Σάββατο 28-08-2010

Από την Εύη Βασιλείου

ΚΡΙΟΣ

Η επιχειρηματολογία και η αυξημένη φαντασία σας ενδεχομένως να πείσουν και τους πιο δύσπιστους. Κάποιο σχέδιο προωθείτε. Αναλάβετε ευθύνες μόνο αν είστε σίγουροι γιατί τα φαινόμενα εξαπατούν κι η απογοήτευση θα σας προσγειώσει. Αν σκέφτεστε να ελέγχετε τους άλλους από πείσμα και μόνο, μάλλον εγκαταλείψτε την ιδέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως θελήσετε να σαγηνεύσετε άτομα μέσα από τη δουλειά σας, προσέξτε όμως μη γίνετε εκκεντρικοί και δώσετε λάθος εντύπωση. Ανακοινώστε τις πρωτότυπες ιδέες σας σε ανθρώπους που είστε δεμένοι συναισθηματικά μαζί τους. Η ανταλλαγή πληροφοριών ή μηνυμάτων με τους δικούς σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Μια βόλτα έξω από το σπίτι θα ξεθωριάσει απαισιόδοξες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μοιραστείτε τις δημιουργικές σας σκέψεις κι ακούστε και των άλλων. Εισπράττετε συμπάθεια από το περιβάλλον σας. Η απόφασή σας για στην επίτευξη οικονομικού σκοπού θα αποδειχθεί συμφέρουσα και λογική. Ένας φίλος μπορεί να σας αναστατώσει, όμως επειδή βρίσκεστε σε αρμονία με τον εαυτό σας δεν χαλάτε το πρόγραμμα της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο άτομο μπορεί να σας απογοητεύσει, όμως από την άλλη σας τυχαίνει μια οικονομική ευκαιρία. Νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Δεχτείτε τις προσκλήσεις του γείτονά σας ή των δικών σας ανθρώπων και χαρείτε την επαφή. Αν σήμερα αναλάβετε δύσκολες και υπεύθυνες δουλειές, το σίγουρο είναι θα τις ολοκληρώσετε με επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θέματα οικογενειακής φύσης γιατί στο τέλος θα νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις σας. Προσφέρετε ανιδιοτελώς την αγάπη σας και τη βοήθειά σας σε άτομα της οικογένειάς σας. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και μην επιμείνετε να πάρετε εκείνα που δεν μπορούν οι άλλοι να δώσουν τουλάχιστον τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι ανάγκη να «επιτεθείτε» στον εαυτό σας τρώγοντας ή στους άλλους και να γίνετε επαναστάτης χωρίς αιτία επειδή νιώθετε κουρασμένοι! Η ψυχική σας ισορροπία έρχεται από τη σύλληψη μιας δημιουργικής σας ιδέας ή ενός σχεδίου που επιθυμείτε να υλοποιηθεί. Αν συνεργαστείτε αρμονικά με τους αγαπημένους σας οι διαφωνίες ενδέχεται να παραμεριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν είστε σίγουροι γι αυτά που σας απασχολούν ζητήστε τη γνώμη των δικών σας και μην τους αποπαίρνετε. Μην περιμένετε συνεχή επιβεβαίωση των συναισθημάτων των άλλων, μόνο και μόνο για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Το κλείσιμο μιας οικονομικής συμφωνίας να το θεωρήσετε το τυχερό της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έστω κι αν ανησυχείτε για την εξέλιξη κάποιας συνεργασίας αν το φιλοσοφήσετε θα γυρίσει προς όφελός σας. Η μεθοδικότητα και η πρακτικότητα και οι μη άσκοπες κινήσεις σας στα οικονομικά, σας σώζουν από αποφάσεις που θα σας ζημίωναν. Καλή μέρα για να ρυθμίσετε νομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Μπορεί να έχετε μια χαρούμενη επικοινωνία με άτομο που μένει μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις δικαιολογίες ή την αμυντική στάση απέναντι σε εκείνους που σας φαίνονται βαρετοί κι ακούστε τους. Το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αρκετά απαιτητικό σε σημείο να νιώσετε εκνευρισμένοι ή προσβεβλημένοι. Υπομονή έχετε, χρησιμοποιήστε την. Η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή σας αναπτερώνουν το ηθικό και σας ζεσταίνουν. Η έμπνευση ή τα ταλέντα σας μπορούν να εκφραστούν με ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείτε τους φίλους σας, δώστε και πάρτε συμβουλές για το πώς θα οργανώσετε ή θα τακτοποιήσετε τρέχουσες ανάγκες. Μια επιθυμία σας ή ένα δωράκι παίρνουν σάρκα και οστά από μια καλοπροαίρετη κίνηση ατόμου που τρέφει συναισθήματα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε σήμερα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, ψάξτε να βρείτε τους ιδιαίτερους και εκκεντρικούς σας φίλους. Κάποιοι μπορεί να σας κουράσουν με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους ενώ η αρχική σας διάθεση ήταν να τους βοηθήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετική η σημερινή μέρα για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες που θα αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και περιορίστε τα έξοδα και την καταναλωτική σας μανία. Κάποια στιγμή και τα πιο κρυφά πράγματα έρχονται στην επιφάνεια. Ότι αξίζει στη ζωή σας θα τα δείξει ο χρόνος.

http://www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: