
Ένα υπέροχο αλμυρό σνακ για
μπιρίτσα ή κρασάκι…..
Υλικά
1 κούπα αλεύρι
100 γρ. παρμεζάνα
120 γρ. βούτυρο σε κομματάκια
2-3 λιαστές ντομάτες
1/2 κ.γ. αλάτι
λίγο δενδρολίβανο,φρέσκο ή ξερό,ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από τη
λιαστή ντομάτα.
Προσθέτουμε και την ντομάτα ψιλοκομμένη.
Πλάθουμε ένα κορδόνι και το τυλίγουμε σε μεμβράνη.
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά να
σφίξει καλά.
Κόβουμε με πολύ κοφτερό μαχαίρι λεπτές φέτες
και τις αραδιάζουμε σε ταψάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 10-15 λεπτά περίπου
μέχρι να ροδίσουν.
http://feeds.feedburner.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου