Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Sonisphere Festival

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην Μαλακάσα και ήτα όλοι εκέι..
Το υπερθέαμα άνοιξαν οι Έλληνες metalheads Suicidal Angels και μάζεψαν αρκετό κόσμο. Στη συνέχεια, στην ίδια σκηνή, εμφανίστηκαν οι Ουαλοί Bullet for My Valentine από τη νεώτερη γενιά των metal συγκροτημάτων των ’00s. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα εμφανίστηκαν οι Stone Sour. Επαιξαν κομμάτια και από τους 3 δίσκους τους κάνοντας το Terra Vibe να νιώσει τις πρώτες δονήσεις και πολλούς οπαδούς να χορεύουν στην αρένα.
Στη δεύτερη σκηνή βρέθηκαν οι ANTHRAX. Το πρώτο συστατικό της συνταγής που λέγεται BIG FOUR. Ο Belladona επέστρεψε στα φωνητικά, ο Scott Ian είναι εκεί ο Charlie πίσω απ’ τα drums.. SLAYER: Οι
Araya, King ,Hanneman και Lombardo ήταν όπως πάντα καταπληκτικοί.... Ο frontman Tom Araya μιλώντας στο ελληνικό κοινό, είπε: “We ve come here to play music”...

Το θερμόμετρο ανεβαίνει και στην σκηνη οι MEGADEATH Τι είσοδος κι αυτή! Ο Mustaine κατευθύνει τέλεια τη μπάντα του και μας χαρίζει και το In My Darkest Hour, ένα τραγούδι που είχε γράψει για τον αδικοχαμένο Cliff Burton, γυρίζοντας μας πίσω στην εφηβεία μας αλλά και δείχνοντας πως οι σχέσεις του με τους Metallica πλέον είναι κατά πολύ βελτιωμένες και συνεχίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν!


Η ώρα είναι 21.30 και η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε!! Oι METALLICA εμφανίζονταν στην σκηνή και ο κόσμος τρελαίνεται! Η στιγμή που όλοι ανέμεναν. Οι άρχοντες του είδους. Η ιδανική μπάντα για να κλείσει το festival. Οι πρώτες νότες του soundtrack από το «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» και ο Eastwood στα video wall του Terra Vibe ξεσηκώνουν τους πάντες.


Υπέροχη εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: