Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ο δωδεκάλογος της φθινοπωρινής μόδας

12 πράγματα που πρέπει να έχετε υπ΄όψιν πριν αποφασίσετε να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα κομμάτια για τη φετινή σεζόν.

1. Το καρό είναι ο πρωταγωνιστής των μοτίβων. Ντύνει όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, από τα πουκάμισα μέχρι και τα τζάκετς και τα παπούτσια. Φυσικά, δεν είναι καλόγουστο να τα φοράτε όλα μαζί. Επιλέξτε ένα κομμάτι με καρό σε κάθε σας εμφάνιση.

2. Η αντρική ζακέτα συμπληρώνει κάθε σας εμφάνιση. Φορέστε την πάνω από πουκάμισα ή T-shirts και κάντε τη διαφορά.

3. Το look που κυριαρχεί είναι το Modern Prep. Πως θα το πετύχετε; Με το να συνδυάζετε πιο "επίσημα" κομμάτια με πιο καθημερινά. Βάλτε ένα καλοσιδερωμένο πουκάμισο και μια βαμβακερή ζακέτα μαζί με ένα used τζιν και αθλητικά παπούτσια.

4. Το παλτό σας την φετινή σεζόν θα πρέπει να είναι πάνω από το γονάτο. Παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μόδας τα μπλέιζερ και τα δερμάτινα τζάκετ.

5. Το χρώμα του τζιν παντελονιού είναι αυστηρά το σκούρο denim. Aποφύγετε τα πολύ ανοιχτόχρωμα.

6. Έχει δοθεί έμφαση στον όγκο των αξεσουάρ, έτσι το κασκόλ φέτος είναι πιο μεγάλο και πιο μακρύ. Για αυτό το λόγο, μην επιλέγετε περίπλοκα μοτίβα, αλλά προτιμήστε κάτι που να ταιριάζει με όλα όπως π.χ. ένα γκρι κασκόλ. Επίσης, αν είστε άντρας με αδυναμία στα καπέλα, τώρα μπορείτε να "εκμεταλλευτείτε" τις τάσεις της μόδας και να συμπληρώσετε τις εμφανίσεις σας με ένα υφασμάτινο καπέλο.

7. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ο όγκος αφορά μόνο τα αξεσουάρ. Γενικότερα, τα ρούχα του φετινού χειμώνα, είναι σε πιο στενή γραμμή, οπότε οτιδήποτε σας πέφτει φαρδύ και σας προθέτει όγκο γίνεται αυτομάτως "απαγορευμένο".

8. Εκτός από τα μάλλινα και τα βαμβακερά ρούχα που είναι πάντα διαχρονικά, τα πλεκτά είναι το απόλυτο must της σεζόν, και υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, για να έχετε πολλές επιλογές στο συνδυασμό τους.

9. Οι συνδυασμοί των έντονων χρωμάτων, όπως το πορτοκαλί, με τις γήινες αποχρώσεις, όπως το μπεζ ή το καφέ, είναι κάτι παραπάνω από επιτρεπτές. Μην διστάσετε, λοιπόν, να κάνετε τους συνδυασμούς τις αρεσκείας σας, η μόδα φέτος σας δίνει την αφορμή. Φυσικά, πρωταγωνιστές των χρωμάτων παραμένουν το μαύρο, το γκρί, το μπλε και το καφέ, στις επίσημες αλλά και τις πιο casual εμφανίσεις σας.

10. To γιλέκο δεν φεύγει από το προσκήνιο της μόδας. Οι σχεδιαστές επιτάσσουν το three piece κοστούμι (σακάκι-παντελόνι-γιλέκο) ενώ ένα βαμβακερό ή πλεκτό γιλέκο μπορεί να δώσει ένα τόνο πρωτοτυπίας στις casual εμφανίσεις σας.

11. Η μονοχρωμία είναι βαρετή. Ξεχάστε το σκουρόχρωμο κοστούμι με το σκουρόχρωμο πουκάμισο και τα μαύρα αξεσουάρ. Φέτος τολμήσετε να είστε διαφορετικοί.

12. Τα ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση σας σας τοποθετούν αυτομάτως στην πρώτη γραμμή της μόδας. Μην διστάσετε λοιπόν τα αγοράσετε ένα σακάκι τουίντ ή με "μπαλώματα" στους αγκώνες.

πηγή:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: