Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ο ανθρωπος αυτος, με το σλαβοτοτουρκικο επωνυμο ( Γαβρας, που εχει σημασια και στις δυο γλωσσες αλλα στα ελληνικα οχι), ο οπαδος του ΠΟΛΥΠΟΛιΤΙΣΜΟΥ, που κατηγορει συνεχως την Ελλαδα ως ρατσιστικη, που αρνειται να γινει πολυφυλετικη (αρα οχι εθνικα ελληνικη) χωρα.
Ο ανθρωπος που ΔΕΝ εχει βρει να πει ΜΙΑ καλη λέξη για την ΕΛΛΑΔΑ και τον Ελληνισμο μεχρι σημερα, που δεν ειπε κουβεντα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και για τον βιασμο της ΚΥΠΡΟΥ (Η λεηλασια του παρθενωνα μας θυμιζει απλα οτι ειμαστε αναξιοι απογονοι άξιων προγονων, ενω η λεηλασια της Μακεδονιας, παιζει τον σημαντικοτερο ρολο στην σημερινη και μελοντικη επιβιωση μας ως εθνος).
Ο ανθρωπος αυτος λοιπον βρεθηκε να υπερασπιζεται τον Παρθενωνα;!
Εναντι αδρας αμοιβης βεβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και βεβαια, χωρις κανενα διαγωνισμο, με απευθειας αναθεση, την δημιουργια του παρομοιου φιλμ.
Και βεβαια οι παπαδες λεηλατησαν τον Παρθενωνα. Ειναι γνωστο. Και Κοραη διαβασα και Κα'ι"ρη και την Ελληνικη Νομαρχια. Διαβασα και τον Κλημη και τον Ωριγεννη, εμαθα και για το Θεοφιλο και για την Υπατια...
Αλλα, το να ερχεται ενας ιδεολογικα ανθελληνας, ιδεολογικος συνοδοιπορος αυτου του εσμου που φοραει κουκουλες και καταστρεφει τα κλασσικα κτηρια της Αθηνας, που δημιουργησαν οι Ηπειρωτες και Μακεδονες Εθνικοι Ευεργετες για να ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ( και τα εκαναν κατ΄απομιμηση του Παρθενώνα), να γινει τιμητης της ελληνικης ιστοριας...
Ε αυτο παει πολυ.
Τιμητες των ιστορικων λαθων μπορουμε να γινουμε εμεις κι εσεις, που ποτε δεν ξερασαμε χολη γι΄αυτο το εθνος, με τα οποια ελαττωματα του. Οχι οι πολεμιοι του εθνους. Κια βεβαι το πρωτο φταιξιμο ανηκειο σε κεινους που εδωσαν την κατασκευη του φιλμ εν λευκω, χωρις να προκηρυξουν διαγωνισμο, για να του το κοψουν στην συνεχεια χωρις ειδοποιηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: