Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΜΠΑΝΑΝΙΑ ¨Η ΕΛΛΑΣ¨

Ολοκληρώνοντας την ραγδαία μετατροπή της χώρας σε μπανανία τύπου Λατινικής Αμερικής, η Κα Ντόρα Μπακογιάννη υπέγραψε πριν μερικές μέρες στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΑΣΑ στην Κέρκυρα, μια συμφωνία που υποχρεώνει την Ελλάδα να παραχωρεί στην Αμερική χωρίς όρους τα προσωπικά δεδομένα των ελλήνων πολιτών.

Τα προσωπικά στοιχεία, που αποτελούν προστατευόμενη περιοχή κάθε ατόμου από τα αδιάκριτα μάτια των αρχών, θα είναι στο εξής στην διάθεση κάθε μυστικής υπηρεσίας της Αμερικής, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εγκλήματος, όπως την ορίζουν δεσμευτικά οι Αμερικάνοι….

Υποτίθεται ότι το αντάλλαγμα γι αυτή την <<συμφωνία>> θα είναι η κατάργηση της βίζας, αλλά ούτε αυτό είναι ακόμα σίγουρο, είναι καθαρά στην απόλυτη ευχέρεια της Ουάσιγκτον, η οποία θα κρίνει πότε και αν θα την άρει και πάντα υπό την αναγκαία προϋπόθεση ότι θα είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά. Η νέα συμφωνία έρχεται στον επίλογο όσων προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Βουλή, όπου κυρώθηκαν 2 τρομοσυμφωνίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τις οποίες προβλέπεται η έκδοση υπόπτων στην Αμερική, ακόμα κι αν έχουν εκδοθεί αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και αντίθετα από όσα υπαγορεύει το Σύνταγμα.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, οι αμερικάνικες υπηρεσίες αποκτούν ελεύθερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία, φορολογικά, ποινικά και άλλα, που διατηρούνται σε βάσεις δεδομένων της χώρας, όπως οι εφορίες, τα δικαστήρια και τα αστυνομικά τμήματα.

Με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η Αμερική δικαιούται να παίρνει στοιχεία που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αποδεδειγμένους τρομοκράτες, διαχρονικούς υπόπτους για τέλεση τρομοκρατικών πράξεων ή ακόμα και για όσους <<έχουν εκπαιδευτεί>> στην τρομοκρατία!!!!!!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: