Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Κάνει πίσω ο Ρουσόπουλος

Ο πρώην υπουργός, Θόδωρος Ρουσόπουλος ,απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, με την οποία του γνωστοποίησε ότι δεν θα διεκδικήσει θέση βουλευτή στις επόμενες εκλογές.



Στην επιστολή του ο κ. Ρουσόπουλος γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μη συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Αναφέρει ότι τον ενδιέφερε, αλλά τώρα πια όχι, λόγω των συνθυκών πολιτικής ισοπέδωσης που κυριαρχούν.



Ο κ. Ρουσόπουλος τονίζει ότι θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις συκοφαντίες όχι μόνο αντιπάλων, αλλά και "φίλων".



Παράλληλα αναφέρει: "Εισήλθα στο χώρο της πολιτικής ως επιτυχημένος επαγγελματίας και αξιοπρεπής και ως αξιοπρεπής αποχωρώ. Καμιά πικρία για πρόσωπα. Πεποίθησή μου πάντοτε παραμένει ότι οι πολίτες δεν θέλουν πολιτικούς που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν σε όλες τις καταστάσεις, αλλά πολιτικούς που όταν έρχεται η ώρα είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο όχι, το σωστό".



Αξίξει να σημειωθεί ότι προχθές και ο Πέτρος Δούκας είχε δηλώσει στα ΜΜΕ ότι αν του ζητηθεί δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: