Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η φιλόδοξη για την ανάληψη της ηγεσίας της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε να κρατά την πατάτα του Καραβέλα σε μια άκρως ακατάλληλη στιγμή. Δεν είναι λίγοι οι εσωκομματικοί <<φίλοι>> της που την περίμεναν στην γωνία. Το χειρότερο είναι ότι οι <<φίλοι>> της μπορούν να της υπενθυμίζουν πράγματα που η ίδια θα έδινε τα πάντα για να ξεχαστούν. Κάποιες οδυνηρές αναμνήσεις είναι χαρακτηριστικές:

Την προεκλογική περίοδο 2007 ο Κυριάκος Μητσοτάκης προμηθεύεται από την Siemens τεχνολογικό εξοπλισμό για το προεκλογικό του κέντρο. Ο ίδιος είπε ότι συμφώνησε με την εταιρεία να εξοφλήσει με δόσεις. Η πρώτη δόση εξοφλείται τον Δεκέμβριο του 2007.<<Συμπτωματικά>> 3 μέρες νωρίτερα ο Εισαγγελέας Παν. Αθανασίου, που διενεργούσε την προανάκριση, είχε ανακαλύψει στα γραφεία της εταιρείας έγγραφα που αποτύπωναν τις <<διευκολύνσεις>> της Siemens.

Τον περασμένο Ιούνιο η Ντόρα <<παραιτεί>> τον στενό της συνεργάτη στο ΥΠΕΞ Λεωνίδα Δραγουμάνο επειδή είχε <<ξεχάσει>> να εξοφλήσει τιμολόγια της Siemens, ύψους 8.000 ευρώ, για την προμήθεια εξοπλισμού.

Η Μπακογιάννη ποτέ δεν έκρυψε τους φιλικούς δεσμούς της με τον Χριστοφοράκο. Τον κάλεσε μάλιστα και στον γάμο- υπερπαραγωγή του γιου της Κώστα, που έγινε το 2006 στο Καρπενήσι, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν αν το βοήθησε να ανανεώσει το περασμένο Ιανουάριο το διαβατήριό του.

Όσο, λοιπόν και να θέλει να ξεχάσει, θα υπάρχουν πολλοί που δεν θα την αφήσουν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: