Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Όλο και περισσότεροι πάνε σε rage rooms για να κάνουν σ3ξ!

 Σίγουρα θα έχεις ακούσει ένα πολύ γνωστό άσμα της Άντζελας Δημητρίου με τίτλο «Θέλω να τα σπάσω όλα» που κυκλοφόρησε το 2003 και συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο «Κυρία με γνώρισες, κυρία θα μείνω», σωστά; Θα μου πεις τώρα με τη σειρά σου γιατί αυτός ο πρόλογος, θα διαβάσουμε κάποιο κείμενο για τη Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου; Όχι, φυσικά. Θα μιλήσουμε όμως για τα λεγόμενα Rage Rooms που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό, αλλά κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους και στη χώρα μας.

Τα δωμάτια αυτά κατασκευάστηκαν για ν’ απελευθερώσουν τον συγκρατημένο θυμό από τον οποιονδήποτε νιώθει την ανάγκη ότι θέλει να τα σπάσει όλα και να βρεθεί μέσα σ’ έναν ιδιωτικό χώρο, που θα έχει τη δυνατότητα να διαλύσει τηλεοράσεις, πιάτα, ραδιόφωνα μέχρι και τραπέζια προκειμένου να ηρεμήσει. Γνώρισαν ιδιαίτερη άνθηση κατά την περίοδο του COVID-19, που η καραντίνα δε βοήθησε ιδιαίτερα τον ψυχικό μας κόσμο και η κλεισούρα ήταν αυτή που πολλές φορές μας έφερνε στα όριά μας, οπότε πολλοί από εμάς θέλαμε να εκτονωθούμε. Έτσι εφευρέθηκαν αυτά τα δωμάτια κι έδωσαν τη λύση. Οι επισκέπτες αυτών των δωματίων όμως, δεν έμειναν μόνο εκεί.

Για όσους δεν πάει το μυαλό σας τι άλλο μπορεί να συμβαίνει μέσα σ’ αυτά τα δωμάτια, οφείλω να σας ενημερώσω πως εκτός από τη συνθήκη του να μπει κάποιος και να τα σπάσει όλα, κάποιοι επισκέπτες επιδίδονται και σε σ3ξουαλικές πράξεις -κάτι που απαγορεύεται βέβαια σύμφωνα με τους ιθύνοντες, αλλά συμβαίνει συχνά. Σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που μας έρχονται από το εξωτερικό, αυτό το φαινόμενο έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα κι όλο και περισσότεροι επισκέπτες βρίσκονται χωρίς καθόλου ρούχα αδιαφορώντας για το ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους παρακολουθούν στενά. Ίσως, το να σε παρακολουθεί κάποιος, ενώ κάνεις σ3ξ είναι και διεγερτικό, ή ίσως η αδρεναλίνη που απελευθερώνεται με το να σπας τα πάντα έχει να κάνει τελικά και το κατιτίς της με τη λίμπιντο, τόσο που δε σε νοιάζει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή.


pillowfights

Δεν υπάρχουν σχόλια: