Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Νέα καθήκοντα για τον ικανότατο Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη

 



Ένας ικανότατος Στρατηγός, ο Ηλίας Λεοντάρης, αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παντελής Σαββίδης

Αξίζουν συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα για την επιλογή του.

Τον κ. Κουρέτα τον γνωρίζω ελάχιστα. Είναι ένας άξιος επιστήμων με κοινωνική προσφορά και από όσο έτυχε να τον γνωρίζω, με κοινωνική ευαισθησία.

Από τις επιλογές που κάνει δείχνει ότι η θητεία του θα αφήσει το στίγμα της στη Θεσσαλία. Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Τον Στρατηγό Λεοντάρη τον γνώρισα από τη θητεία του στο Γ'ΣΣ. Συνέχισε στην Στρατιά στη Λάρισα και ως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Είναι από τους ικανότατους αξιωματικούς που πέρασαν από τον ελληνικό στρατό και αποτελεί ατύχημα που το κεντρικό κράτος δεν εκτίμησε τις γνώσεις και την ικανότητά του για να τον αξιοποιήσει σε θέσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Ο Ηλίας Λεοντάρης είναι από τους Στρατηγούς που ΕΠΡΕΠΕ να αναλάβουν Αρχηγοί ΓΕΣ. Τον έχω γνωρίσει από κοντά και έχω εντυπωσιασθεί από τον συνδυασμό των γνώσεών του και της πρακτικής εφαρμογής τους.

Μας έχει βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια στην διαδικυτακή προσπάθεια που κάνουμε (Ανιχνεύσεις web tv) και επρόκειτο να μαγνητοσκοπήσουμε μια εκπομπή για τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης με θέμα ο Στρατός μετά το 1974.

Ελπίζω η ανάληψη του ρόλου του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να μην σταθεί ανασταλτικός παράγων γι αυτήν την εκπομπή που πιστεύω θα μας δώσει μια πολύ καλή εικόνα της εξέλιξης του Στρατού Ξηράς και της προοπτικής του.

Εύχομαι στον Ηλία Λεοντάρη Καλή Επιτυχία στο έργο του.

Οι Θεσσαλοί είναι τυχεροί με την επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: