Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μυθικός πιλότος σε πτήση απο Σαντορίνη: «Φτάσαμε 35 λεπτά νωρίτερα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια»

 Μυθικός πιλότος σε πτήση απο Σαντορίνη: «Φτάσαμε 35 λεπτά νωρίτερα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια» (vid)

Ο πιλότος που όπως φαίνεται διαθέτει πολύ χιούμορ, έκανε την πτήση των επιβατών πιο ευχάριστη.

Ένας πιλότος σε πτήση εσωτερικού, έχει γίνει viral στο TikTok για όσα είπε με αρκετή δόση χιούμορ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα, στην καθιερωμένη ενημέρωση των επιβατών, τους είπε ότι θα φτάσουν και νωρίτερα κάτι που δεν γίνεται ούτε στα... παραμύθια.

«Η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι' αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε στους επιβάτες.

Στο τέλος της πτήσης και αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος τους είπε: «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα χρόνο, άλλος ένας πιλότος είχε γίνει viral πάλι σε πτήση από Σαντορίνη, ο οποίος είχε πει: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε». Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά σίγουρα κάνει πιο ευχάριστες τις πτήσεις.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: