Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Έβαλε... φωτιά στις κουζίνες - Η Μαρία με μία ΦΩΤΟ απέδειξε γιατί είναι η σέξι παίκτρια ever του Masterchef!

 Η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε από το MasterChef λίγο πριν την τελική πεντάδα του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 22/5. Η αποχώρηση της ήταν ένα ξαφνικό και αναπάντεχο γεγονός που άφησε τους θαυμαστές της με ανάμεικτά συναισθήματα.

Η πορεία της Μαρίας στο μαγειρικό παιχνίδι φέτος ήταν εντυπωσιακή και βελτιωνόταν σε κάθε επεισόδιο. Στην πρώτη της συμμετοχή, η ίδια δεν είχε μπει στην 10αδα του διαγωνισμού, ενώ μετά την αποχώρηση της λίγο πριν την τελική πεντάδα η ίδια δήλωσε ότι ένας όμορφος κύκλος έκλεισε και ήταν πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Τώρα, εκτός του τηλεοπτικού παιχνιδιού, η Μαρία απολαμβάνει τη ζωή της και εντυπωσιάζει τον ανδρικό πληθυσμό με μια ανάρτηση που πραγματικά μας ξάφνιασε.

Φορώντας ένα πλεκτό τοπ, ποζάρει με μοναδικό στυλ και καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.Η Μαρία Λαζαρίδου μας εντυπωσίασε με την αυθεντικότητά της και δεν μπορούμε παρά να της αναγνωρίσουμε ότι εκτός απο μια πολύ καλή μαγείρισσα και παίκτρια είναι και μια γυναίκα που μας καθήλωσε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: