Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Πέθανε ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν

Ο δημοφιλής αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Κάρανταϊν βρέθηκε σήμερα νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο μάνατζερ του 72χρονου ηθοποιού, Τσακ Μπίντερ. Ο Μπίντερ δήλωσε ότι οι συνθήκες του θανάτου του είναι υπό έρευνα και ότι δεν μπορεί να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Αξιωματούχοι της πρεσβείας ανέφεραν ότι δεν είχαν λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του 73χρονου ηθοποιού, ο οποίος βρισκόταν στην Μπανγκόκ για τα γυρίσματα της ταινίας "Stretch" του Γάλλου σκηνοθέτη Σαρλ ντε Μο.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ντέιβιντ Καραντάιν απεβίωσε στην Μπανγκόκ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του", δήλωσε αξιωματούχος της πρεσβείας.

Ο Ντέιβιντ Καραντάιν είχε γεννηθεί το 1936 στο Χόλιγουντ και ήταν γιος του επίσης διάσημου ηθοποιού Τζον Καραντάιν, ενώ το πραγματικό όνομα ήταν Τζον Άρθουρ Καραντάιν.


Ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν, ήταν γνωστός παγκοσμίως από τη συμμετοχή του στη θρυλική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 70', "Κουνγκ Φου", ενώ οι νεότεροι θα τον θυμούνται ως τον κακό "Μπιλ" στις ταινίες του Τραντίνο "Kill Bill: vol. 1" και "Kill Bill: Vol. 2".

Στην καριέρα του έπαιξε σε πάνω από εκατό ταινίες, περισσότερες από 20 τηλεοπτικές σειρές, ενώ είχε δουλέψει και στο θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: