Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ένα μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του 78χρονου που έγινε η έκρηξη στη Συγγρού

 Ενα μίνι... οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του 78χρονου που χθες τραυματίστηκε στην έκρηξη στη Συγγρού.


Ο 78χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό καθώς φέρει εγκαύματα από την έκρηξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις πρώτες του κουβέντες στην αστυνομία είπε ότι το μόνο που θυμάται είναι ότι ξύπνησε από μια έντονη μυρωδιά και στη συνέχεια πάτησε το διακόπτη για το φως και έγινε η έκρηξη. Ο 78χρονος έμενε στον ημιώροφο του κτιρίου όπου έγινε η έκρηξη και ήταν ουσιαστικά ο μόνος ένοικος του κτιρίου καθώς το υπόλοιπο στεγάζει γραφεία τα οποία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε γειτονικά κτίρια και έσπασαν τζάμια σε απόσταση 200 μετρων.



Πάντως σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 78χρονου εντοπίστηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Πρόκειται για παλαιομένο οπλισμό και συγκεκριμένα, ένα σκουριασμένο περίστροφο, ένα αεροβόλο και μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε λήξει η άδειά της, βολίδες καθώς και περίπου 1400 σφαίρες. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι είναι του Σκοπευτικού Συλλόγου.


Τι βλέπουν οι αρχές για την έκρηξη στη Συγγρού

Ωστόσο όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αυτό δεν είχε σχέση με την έκρηξη που σημειώθηκε και η οποία προκλήθηκε από την διαρροή αερίου ή την διαρροή πτητικού εύφλεκτου υγρού.


Ο 78ρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με εγκαύματα και ήταν ο μοναδικός τραυματίας από την έκρηξη.


Ολη η γειτονιά ωστόσο αναστατώθηκε από την ισχυρότατη έκρηξη, χαρακτηριστικό της έντασης της οποίας, είναι το γεγονός ότι διαλύθηκε ακόμη και διερχόμενο ταξί που περνούσε από το σημείο εκείνη τη στιγμή. Οι εικόνες από το διαλυμένο ταξί είναι ενδεικτικές του τι συνέβη:



Αποκαλυπτικές και οι μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι ανέφεραν ότι σηκώθηκαν από την έκρηξη με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι έγινε σεισμός. Χαρακτηριστικές και οι φωτογραφίες που πόσταρε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από το σπίτι του, με τζάμια σπασμένα και την κρεβατοκάμαρά του ανάστατη από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη.


Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το τι ακριβώς προκάλεσε την έκρηξη συνεχίζονται.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: