500 ΓΡ ΡΙΓΓΑΤΟΝΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ (ZWAN)
150 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
150 ΓΡ ΡΕΓΓΑΤΟ
150 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΕΝΝΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ (30Χ25)
ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΥΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ… ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ.
400ΓΡ ΓΑΛΑ
200 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΑΥΓΑ
ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30-35 ΛΕΠΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου