ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
6 ΑΥΓΑ
3 ΚΤΣ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1.2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1.2 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΕΓΚΑΡΣΙΩΣ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.
ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΝ ΠΟΛΤΟΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΨΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΤΟΥΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου