ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο 6
2-3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΤΣ ΠΑΠΡΙΚΑ
1 ΜΙΚΡΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΧΛΑΖΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ.
ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου