Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία - Κέρδισε στον τελικό τον Τιμ



Στο πάνθεον των μεγάλων του τένις αλλά και στους θρύλους του ελληνικού αθλητισμού έγραψε το όνομά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έγραψε ιστορία νικώντας με 2-1 σετ τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ στον τελικό των ATP Finals στο Λονδίνο.


Η νίκη γράφτηκε έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά.

Ο Τζον Μακενρό κατέχει το ρεκόρ του νεότερου πρωταθλητή, ανυψώνοντας το τρόπαιο το 1978, όταν ήταν 19 ετών. Οι πέντε νεότεροι νικητές στην ιστορία του τουρνουά έφτασαν στην πρώτη θέση στην ATP Rankings.
Παυλόπουλος: Απέδειξες τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας

«Με την μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις.

Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Στέφανιο Τσιτσιπά.


Ανάρτηση Μητσοτάκη μετά τον αγώνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε ανάρτηση στο twitter. Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έγραψε "πρωταθλητής!!". Συνοδεύει την ανάρτηση του με τρεις ελληνικές σημαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: