Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Δεν «μάσησε» οικιακή βοηθός στη Λεμεσό. Καταδίωξε τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι

Δεν «μάσησε» οικιακή βοηθός στη Λεμεσό. Καταδίωξε τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι

Είχε τσαγανό η οικιακή βοηθός στη Λεμεσό – Εντόπισε τον διαρρήκτη στο σπίτι που εργάζεται και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει – Κατάφερε και του πηρέ το ένα σακίδιο – Κατήγγειλε την υπόθεση ο εργοδότης της


Την διάρρηξη της κατοικίας του κατήγγειλε σήμερα στην Αστυνομία, 46χρονος άντρας από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε πως γύρω στις 08:30 το πρωί σήμερα, η οικιακή βοηθός του, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να είναι εντός του σπιτιού και να κρατάει δύο τσάντες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η οικιακή βοηθός στον 46χρονο εργοδότη της, ο δράστης την αντιλήφθηκε, την έσπρωξε και τράπηκε σε φυγή. Αμέσως η οικιακή βοηθός τον καταδίωξε και στον χώρο της κουζίνας κατάφερε να του πάρει την μια σχολική τσάντα που είχε στον ώμο του. Σύμφωνα με την καταγγελία, μέσα στην τσάντα υπήρχαν διαφορά χρυσαφικά και ρολόγια.

Ακολούθως ο δράστης εγκατέλειψε την κατοικία με γρήγορο βάδισμα ενώ η οικιακή βοηθός παρατήρησε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα στο δεξί του πόδι κατά την βάδιση.

Μέλη της Αστυνομίας μετά την καταγγελία, προχώρησαν σε επιτόπιες εξετάσεις στην οικία όπου διαπίστωσαν πως η είσοδος και η έξοδος του δράστη επιτεύχθηκε από το αλουμινένιο παράθυρο της κουζίνας.

Από τον έλεγχο που έκανε ο 46χρονος διαπίστωσε πως κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 3,500 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξία 4,000 χιλιάδων ευρώ τα οποία είχε φυλαγμένα σε μεταλλικό κουτί το οποίο ο δράστης το παραβίασε.

Η κλαπείσα περιουσία ανέρχεται στο ποσό των 7,500 χιλιάδων εύρω. Να σημειώσουμε πως από το σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: