Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πράσινη Κυριακή στο Ζάππειο

Πράσινη Κυριακή στο Ζάππειο

Με συμβουλές και προτάσεις με οικολογική ευαισθησία

Την Κυριακή 3 Ιουλίου το πράσινο γιορτάζει. Από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα, ο χώρος θα πλημμυρίσει χρώματα, αρώματα, λουλούδια και δέντρα. Ειδικοί από τα φυτώρια «Αντεμισάρη», θα παρουσιάσουν προτάσεις και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για να μεταμορφώσετε τη βεράντα, την ταράτσα ή τον κήπο, πάντα με οικολογική ευαισθησία. Ελάτε να εκπαιδευτείτε στη μεταφύτευση και πάρτε δώρο το δικό σας φυτό!

Το Ράδιο Εννέα 98,9, το Channel 9, ο πολυχώρος της Αίγλης Ζαππείου και τα Φυτώρια «Αντεμισάρη», σας προσκαλούν στο Ζάππειο για να περάσετε μια αξέχαστη «πράσινη Κυριακή» γεμάτη εκπλήξεις.

Οι εκπλήξεις και τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ: Δωροεπιταγές μεγάλης αξίας από τα φυτώρια «Αντεμισάρη», γεύματα και ποτά από τον πολυχώρο της Αίγλης Ζαππείου και εισιτήρια για τον πιο όμορφο θερινό κινηματογράφο της Αθήνας, το Cine Αίγλη, θα κληρωθούν στους τυχερούς επισκέπτες.

Κυριακή 3 Ιουλίου, Ράδιο Εννέα 98,9, Channel 9, πολυχώρος Αίγλη Ζαππείου και φυτώρια «Αντεμισάρη» σας περιμένουν όλους για μια ξεχωριστή «πράσινη Κυριακή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: