Γεύση που ταυτίζεται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι.
Υλικά
12 μέτρια κολοκυθάκια1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. φρυγανιά
250 γραμμ. ανθότυρο (τρίμματα)
250 γραμμ. φέτα (τρίμματα)
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2. Σε μπολ βάζουμε το ανθότυρο, τη φέτα, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
3. Χαράζουμε ελαφρά μία σχισμή κατά μήκος των κολοκυθιών (να γίνουν σαν βαρκούλες). Γεμίζουμε το καθένα με λίγη γέμιση και τα αραδιάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
4. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25-30΄.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου