Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών...

Την Δευτέρα, όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων και θα μπει ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.
Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει και επανέλεγχο σε ότι αφορα τα Γενικά Λύκεια.
Οι βαθμολογίες στα ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν λίγες μέρες ααργότερα αφου οι εξετάσεις ξεκίνησαν και αργότερα. 
Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζεται, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο έχει προγραμματίσει η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού – θα γίνει φέτος αποκλειστικά μέσω Ιντερνετ – να αρχίσει από σήμερα και να ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου.


Για την διευκόλυνσή τους θα λειτουργεί επίσης στο Υπουργείο Παιδείας κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης, καθ’ όλη τη διάρκεια επεξεργασίας και οριστικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, στο τηλέφωνο 210.3443993 καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) 10:00 με 20:00, καθώς και κέντρο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και εξυπηρέτησης στο e-mail: examshd@minedu.gov.gr.






Δεν υπάρχουν σχόλια: