Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μυαλό... ξυράφι

Ο κύριος Νι τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπέφερε από φριχτούς πονοκεφάλους। Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις δυσκολευόταν να καταπιεί καθώς και να μιλήσει καθαρά. Επιπλέον, αντιμετώπιζε και προβλήματα ακοής.


Μυαλό... ξυράφι

Οι ιατροί, στους οποίους είχε απευθυνθεί επανειλημμένως, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να τον ταΐζουν παυσίπονα και να το στέλνουν σπίτι του μιλώντας αόριστα για κάποιου τύπου ωτίτιδα.

Μυαλό... ξυράφι

Ώσπου, πρόσφατα, ένας λειτουργός του Ιπποκράτη σε νοσοκομείο της επαρχίας Γιουνάν είχε την «φαεινή» ιδέα να υποβάλει τον κύριο Νι σε ακτινογραφία. Στην θέα των αποτελεσμάτων αυτής, οι ιατροί έμειναν με το στόμα ανοικτό. Μέσα στο κεφάλι του Κινέζου ήταν σφηνωμένη μια λεπίδα μήκους περίπου 10 εκατοστών.

Στο άκουσμα της είδησης, όλα απέκτησαν εξήγηση. Ο κύριος Νι θυμήθηκε πως ένας ληστής τον είχε μαχαιρώσει κάτω από το σαγόνι προ τετραετίας, κατά τη διάρκεια καυγά. Ωστόσο, για καλή του τύχη, η λεπίδα, παρά το μεγάλο μέγεθός της, δεν επηρέασε τις αρτηρίες του εγκεφάλου.

Τελικώς, ο κύριος Νι υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης του ξένου σώματος। Πλέον, αναρρώνει στο νοσοκομείο με καθαρό μυαλό.

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: