Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011


Σοβαρά προβλήματα σε όλη την Αττική από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν όλη τη χώρα. Σοβαρά προβλήματα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας. Ουρά 10 δέκα χιλιομέτρων στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, από το Παλατάκι Χαϊδαρίου έως τη Χαλυβουργική, λόγω συσώρρευσης υδάτων. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά από Ελληνικό έως το Καλαμάκι. Επίσης, στην Πάρνηθα κλειστός είναι ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από χθες παραμένουν κλειστοί, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, η λεωφόρος Αρίων στην Αρτέμιδα, από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, και η οδός Αγίου Χριστοφόρου στον οικισμό Πετμεζά, στα Σπάτα, ενώ επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη διασταύρωση Μαραθώνος και Αγίας Κυριακής στο Πικέρμι, και στην επαρχιακή οδό Μαρκόπουλου-Καλάμου από τη γέφυρα Σώτου.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα, η πυροσβεστική είχε δεχθεί, συνολικά από χθες, περίπου 420 κλήσεις για πλημμύρες και για κοπές δέντρων σε όλο το λεκανοπέδιο. Τριάντα έξι συνεργεία με 80 πυροσβέστες βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο και επεμβαίνουν στα σημεία που δέχονται κλήσεις για προβλήματα.

Σε ισχύ, λόγω των πολύ θυελλωδών ανέμων στα πελάγη, απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ με κλειστού τύπου πλοία εκτελούνται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό. Κλειστά τα πορθμεία Αρκίτσας-Αιδηψού, Πρίνου-Καβάλας και Κυλλήνης-Ζακύνθου.

Σφοδρές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου και την ευρύτερη περιοχή Λαμίας. Έκκληση της τροχαίας στους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. 


Πηγή:www.capital.grhttp://www.capital.gr/News.asp?id=1128936

Δεν υπάρχουν σχόλια: