Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Θάνος Ανεστόπουλος στο Gagarin


Ο Θάνος Ανεστόπουλος θα βρεθεί στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space, μαζί με μία εκλεκτή παρέα μουσικών αλλά και καλεσμένων φίλων-έκπληξη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, για μια βραδιά πολύ ιδιαίτερης οπτικοακουστικής απόλαυσης.
Ο Θάνος εδώ και 20 χρόνια πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα της χώρας με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του και την δύναμη των στοίχων και της μουσικής του. Ως το 2009 ήταν μέλος του συγκροτήματος Διάφανα κρίνα.
Στα τέλη του 2009 επέστρεψε με την παράσταση “Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν” και τώρα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα της οποίας θα παρουσιάσει σε αυτή την βραδιά, ως συνέχεια αυτής της μουσικής τουπεριπέτειας, κουβαλώντας πάντα αυτή την μελαγχολική, ηλεκτρική ενέργεια που τον χαρακτηρίζει.
Μαζί του θα βρίσκονται ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin), ο Χρήστος Λιάτσος (κρουστά), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο) και ο Νίκος Γιούσεφ (μουσικό πριόνι), ενώ το μουσικό set, πότε ηλεκτρικό και πότε ακουστικό, θα συνοδεύεται από video projections, βασισμένα σε έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν. Ηχολήπτης θα είναι ο Τάκης Κορωρός.

Καλή Ακρόαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: