Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σε δεύτερο πλάνο ο πυρσός

Σε δεύτερο πλάνο ο πυρσός
Με τα λόγια αυτά και εμφανώς συγκινημένος, ο Αντώνης Σαμαράς  παρουσίασε από τα καινούρια γραφεία της παράταξης στην οδό Συγγρού το νέο σήμα του κόμματος σβήνοντας μετά από 37 χρόνια τον ιστορικό πυρσό.
Σε δεύτερο πλάνο ο πυρσός
Το νέο σήμα είχε στοχευθεί να είναι απλό και ξεκάθαρο με το λογότυπο να παίζει με τα χρώματα του άσπρου και του μπλε. Αριστερά του βρίσκεται ένα μινιμάλ σχέδιο που παραπέμπει στον πυρσό τον οποίο αντικαθιστά χωρίς να τον καταργεί εντελώς.
Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την παρουσίαση, στην οποία παρευρέθησαν σχεδόν όλα τα στελέχη του κόμματος, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και δεσμεύθηκε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω τα όνειρα των νέων παιδιών, τα όνειρά σας πραγματικότητα».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η εικόνα αλλά και η γλώσσα του κόμματος πρέπει να είναι συγχρονισμένη με τον 21ο αιώνα και να συμβαδίζει με τις ταχύτητες της νέας εποχής, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος εδώ και μήνες επέβλεψε την ομάδα σχεδιασμού τόσο του σήματος όσο και του νέου (και διαδραστικού) portal της Νέας Δημοκρατίας: «Είχαμε συγκεκριμένες προδιαγραφές για το νέο σήμα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς συμπληρώνοντας ότι αυτό έπρεπε να αντικατοπτρίζει τις διαχρονικές αξίες που υπηρετεί η παράταξη, δηλαδή τη διαφάνεια, την πρωτοπορία, την ανθρωπιά και τη σιγουριά ότι είμαστε η ήρεμη δύναμη».

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: