Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σοκ, πτώμα βρέθηκε σε μπαούλο στο Αιγάλεω μετά απο ένα χρόνο!

O Σταύρος Κωνσταντόπουλος 77 χρόνων, συνταξιούχος οδηγός της ΕΘΕΛ, ο οποίος είχε χαθεί πριν ένα χρόνο περίπου στο Αιγάλεω, βρέθηκε δολοφονημένος και στοιβαγμένος σε ένα μπαούλο στο ίδιο του το σπίτι που νοίκιαζε. Ο ενοικιαστής του Γιάννης Μ. 39 χρόνων, ζούσε με το θύμα του για έναν ολόκληρο χρόνο στο ίδιο σπίτι.Όταν το ξενοίκιασε προς τα τέλη του περασμένου Απρίλη, το πτώμα του άτυχου συνταξιούχου παρέμεινε στην αποθήκη και εντοπίστηκε τυχαία, 20 μήνες μετά την εξαφάνισή του.
Ο ενοικιαστής αντί να του δώσει τα ενοίκια που του χρωστούσε, τον έβαλε με τη βία όπως όλα δείχνουν, να του υπογράψει και την τελευταία απόδειξη ενοικίου. Όταν ο γέροντας έχασε από την πίεση τις αισθήσεις του, τον στραγγάλισε. Στη συνέχεια έβαλε μια σακούλα στο κεφάλι του, τον τύλιξε σε ένα χαλί, τον έδεσε με σύρμα και τον στοίβαξε σε παλιά αντικείμενα σε μια αποθηκούλα κάτω από την εξωτερική σκάλα του σπιτιού, δίπλα απ’ την κουζίνα.
Σε ένα περίπου μήνα όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφορτωθεί το πτώμα, γιατί δεν είχε δικό του αυτοκίνητο και γιατί η γειτονιά τον υποπτευόταν, ολοκλήρωσε το μακάβριο έργο του: Τον τοποθέτησε σε ένα μπαούλο, στον ίδιο χώρο έβαλε από πάνω σκουπίδια και στους γείτονες που διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία, έλεγε πως φταίει ο βόθρος (η αποθηκούλα βρίσκεται δίπλα σε βόθρο).
Όταν ξενοίκιασε το σπίτι δεν μετέφερε το μπαούλο, πιθανότατα για να μη γίνει αντιληπτό απ’ τους μεταφορείς. Σκεφτόταν να επιστρέψει στο σπίτι «με κάποιους γύφτους» για να πετάξει τα σκουπίδια που είχαν μείνει, κάτι που δεν δέχτηκε ο γιος του Κωνσταντόπουλου. Παρουσία αστυνομικών τον υποχρέωσε τότε να του παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού. Όπως ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς, έβρεχε συχνά το μπαούλο με χλωρίνη και αρώματα, για να μην προδοθεί.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αιγάλεω που ερεύνησαν το σπίτι αλλά δεν ανακαλυψαν τίποτα. Οι συγγενείς του άτυχου γέροντα πίστευαν ότι η αποθήκη είχε ερευνηθεί και ότι εκεί βρίσκονται μόνο σκουπίδια. Όταν και οι ίδιοι θέλησαν να ανοίξουν το χώρο αυτό, δεν έβρισκαν τα κλειδιά.
Την περασμένη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η σύζυγος του γέροντα Μαρία Κωνσταντοπούλου, πήγε στο σπίτι για να το καθαρίσει και να πετάξει τα σκουπίδια και βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα. Το σοκ για τη γυναίκα ήταν ισχυρό και οι εικόνες της φρίκης δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ από το μυαλό και την ψυχή της, για όσο θα ζει.
Ο ενοικιαστής συνελήφθη και ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι ο φίλος και συγκάτοικός του, δεν γνώριζε τι είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: