Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Έφοδος της αστυνομίας σε γιάφκα στη Ν Σμύρνη


Πριν από λίγες ώρες έγινε έφοδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα και βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και άλλου οπλισμού.

Πάνω από 10 άτομα από όλες τις περιοχές της Αθήνας έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ανακρίνονται στα πλαίσια της επιχείρησης που ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό της γιάφκας με τα όπλα στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα έχουν γίνει έρευνες σε τέσσερα σπίτια υπόπτων, ενώ η επιχείρηση λαμβάνει διαστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε μεγάλο αριθμό όπλων και έχουν συλληφθεί μεταξύ άλλων και δύο άτομα ηλικίας 25 και 27 ετών. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησαν άλλες δύο συλλήψεις, ενώ οι έρευνες και οι προσαγωγές συνεχίζονται.

Ανεπίσημα από την ΕΛΑΣ γίνεται λόγος για πολύ σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με την τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Η "Σέχτα Επαναστατών" , εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 3 Φεβρουαρίου 2009 με επίθεση με αυτόματα και χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού. Στις 4 Φεβρουαρίου άφησαν ένα CD ROM με την προκήρυξη στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Το πρώτο θύμα της οργάνωσης ήταν ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας 41 χρόνων, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν στις 17 Ιουνίου 2007 στην οδό Δημητρακοπούλου στα Πατήσια, ενώ εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης στόχου- μάρτυρα κατηγορίας σε δίκη τρομοκρατίας. Επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του κατηγορούμενου στη δίκη του ΕΛΑ, Αγγελέτου Κανά, Σοφία Κυριακίδου και ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική, βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, σταθμευμένο σε πρασιά. Τον πυροβόλησαν με πιστόλι τουλάχιστον 20 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: