Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Και το όνομα αυτού.... Άλεξ Ρόντος..

Ποιός είναι ο Άλεξ Ρόντος?

Υπήρξε στον πολύ στενό κύκλο του Γ. Παπανδρέου όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Τότε μάλιστα είχε ενταχθεί στον μηχανισμό του ΥΠΕΞ ως πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.
Είναι γνωστή η εγκατάστασή του τότε σε ξενοδοχείο του Βελιγραδίου και η ουσιαστική του συμβολή στην υποστήριξη των κινητοποιήσεων της αντιπολίτευσης μέσα από τις οποίες ανετράπη το καθεστώς Μιλόσεβιτς. Ο εν λόγω κύριος, όταν το ΠΑΣΟΚ έχασε τις εκλογές, εγκαταστάθηκε στην Γεωργία ως σύμβουλος της κυβέρνησης με τα γνωστά αποτελέσματα.
Τους τελευταίους μήνες, ο κύριος αυτός, παρ' όλο που δεν περνά ούτε έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών,  αναλαμβάνει δουλειές του, τις οποίες προφανώς γνωρίζει μόνο η ηγεσία η οποία έχει την δυνατότητα να καλύπτει τα έξοδά του σε βαλκανικές πρωτεύουσες, όπου ταξιδεύει για εθνικούς λόγους, από το γκρίζο χρήμα.
Για να καταλάβετε την μυστική διπλωματία που κάνει φτάνει μόνο ένα περιστατικό: σε τηλεγραφήματα που έφτασαν στην Αθήνα από την ελληνική πρεσβεία βαλκανικής χώρας, ο πρέσβης μας εκεί διατυπώνει την έκπληξή του επειδή πληροφορήθηκε από κοινοτικό πρεσβευτή ότι ο εν λόγω απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης είχε επαφές με την ηγεσία της χώρας για ζητήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΝΑΤΟ, οικονομίας κ.τ.λ.Τι φοβάται η ελληνική κυβέρνηση?
Για να δείτε την εξουσία του, ενώ το καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στην Πάρο, δέχτηκε την επίσκεψή του. Για το τι ειπώθηκε, δεν το ξέρουμε...... αλλά ξέρουμε ότι την επομένη της επίσκεψής του το γραφείο του Πρωθυπουργού ανακοίνωσε την επίσκεψη στην Αθήνα του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ακόμα έκπληξη και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Κο Δημήτριο Δρούτσα που δεν την περίμενε τόσο σύντομα.
Όλα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει αναλάβει εντεταλμένο ρόλο από τα αφεντικά του (ΗΠΑ, ΔΝΤ, ΟΗΕ, διεθνές κεφάλαιο και ντόπιο κατεστημένο εξουσίας), να διεκπαιρεώσει όλα τα αντιλαϊκά και αντιεθνικά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού ο οποίος θα αποτελέσει το πειραματόζωο και το μοντέλο χώρας και για τις υπόλοιπες <<ανυπάκουες>> χώρες,  από τους διεθνείς νταβατζήδες.Φυσικά ο φιλέλληνας πρωθυπουργός , αφού ολοκληρώσει όλα αυτά, θα ανταμηφθεί με μια θέση σε κάποιον διεθνές οργανισμό από τα αφεντικά του για τις υπηρεσίες που τους πρόσφερε.Άλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος του φτάνει μια 4ετία.
Τελικά ο Κος Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση  δεν μας ανέφεραν τι έκανε ο Υπουργός στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία, τι ειπώθηκε εκεί για την χώρα μας? Τι αποφάσεις πήραν? Ποιά ήταν η γνώμη του Υπουργού? Το σχέδιο το έχουν οργανώσει καλά αλλά ξέχασαν ένα αστάθμητο παράγοντα.... τον ελληνικο λαό....
Έλληνες σε αυτές τις εκλογές μαυρίστε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, του μνημονίου και της παρέας του Γιωργάκη!!!! Μαυρίστε την πολιτική της κυβέρνησης, μαυρίστε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.... Γιατί δεν είστε προβατάκια τους ούτε οι μαριονέτες τους να σας ορίζουν τη ζωή σας....Κάθε ψήφο υπέρ υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτου προσώπου αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και επιβράβευσης στην πολιτική της κυβέρνησης.

BY BLACK ROSE

Δεν υπάρχουν σχόλια: