Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κος Μπακογιάννης και το ανεξάρτητο κρατος του Καρπενησίου....

<<Η Ν.Δ από σεβασμό στην μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη δεν θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο στον Δήμο Καρπενησίου>>, είπε ο Κος Μιχαλολιάκος, λίγο μετά την ανακοίνωση του Κώστα Μπακογιάννη ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο.
Τόσες ελληνικές οικογένειες ψάχνουν μια δουλειά για να αποκαταστήσουν τα παιδιά τους σε περίοδο κρίσης και η οικογένεια Μητσοτάκη δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Με πτυχίο από το JFK School of Goverment του Harvard, ο γιος της Ντόρας, μετά το πέρας των σπουδών του έπιασε δουλειά αμέσως για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του, να ορθοποδήσει, να βγάλει τα έξοδά του, να κολλήσει τα πρώτα ένσημά του στο ΙΚΑ και να μην είναι ανεπάγγελτος όπως ο παππούς του και η μαμά του.Γι αυτό έκανε τα χαρτιά του μέσω ΑΣΕΠ φυσικά κι έγινε σύμβουλος της μαμάς του ( Ντόρα για όσους δεν κατάλαβαν) στο ΥΠΕΞ όπου δούλευε πολύ σκληρά κάνοντας τα ίδια με την μαμά του (σα να δούλευε σε γιαπί, που λέει ο λογος). Από μικρός στα κόλπα όπως και όλη η οικογένεια, μπλέχτηκε το όνομά του στην Siemens επειδή κάτι φίλοι της οικογένειας φέρονταν να έχουν συμμετοχή στο catering του γάμου του, άφησε την μαμά του μόνη στο ΥΠΕΞ. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ως νεαρός πατέρας χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί με την οικογένειά του, καθώς επίσης και ότι τον περίμενε ένα πολύ ενδιαφέρον διδακτορικό στην Οξφόρδη.
Άλλωστε και όταν πήγε να δουλέψει στο ΥΠΕΞ, στο πλευρό της μαμάς, πάντα αιωρείτο στην ατμόσφαιρα και συχνά διατυπωνόταν και ρητά το συγκλονιστικό επιχείρημα ότι << ο Κώστας είναι περιζήτητος στον ιδιωτικό τομέα>> κι επομένως αν δεν ακολουθεί μια καριέρα εκεί, είναι γιατί προτιμά να είναι ένας χομπίστας για την Ελλάδα...
Τελικά όσοι ασχολούνται με την πολιτική, με τα χίλια ζόρια το κάνουν για το καλό της πατρίδας.

Καλώ τον λαό του Καρπενησίου να δώσει το ανάλογο μαύρισμα στον γιο της Ντόρας, γιατί τα ίδια έκαναν και με τη Ντόρα και θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται...

Έγραψε  Black Rose

Δεν υπάρχουν σχόλια: