Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σάββατο 21-08-2010

ΚΡΙΟΣ

Αν σκεφτόσαστε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, η σημερινή ημέρα σε καμία περίπτωση δεν σας παρέχει εύνοια για να το πράξετε, γι αυτό κάντε λίγο υπομονή να φύγει η αρνητική επιρροή του τετραγώνου που πραγματοποιεί σήμερα ο Κρόνος με τον Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή η αγορά κάποιου εξοπλισμού για τη δουλειά που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε καλύτερα, ένα ταξίδι για δουλειές ή και διασκέδαση είναι μερικά από τα σενάρια που παίζουν με το φεγγάρι στον Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα με το τετράγωνο που πραγματοποιεί ο Κρόνος με τον Πλούτωνα φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, αλλά η Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να σας φέρει μια σημαντική γνωριμία είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών και κυρίως μια διαφορετική νοοτροπία και κοσμοθεωρία. Νέες σχέσεις, νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που προκύπτουν από μια αλλαγή χώρου εργασίας, αλλά και μια ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας καινούργια πράγματα!

ΛΕΩΝ

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για μια επαγγελματική πρόταση, χωρίς όμως να το ανακοινώνετε ακόμη, γιατί η δυσαρμονική όψη του Κρόνου με τον Πλούτωνα θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής μπορεί να ξεκίνησε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας αλλά εξακολουθεί να εστιάζει το ενδιαφέρον σας στους φίλους και στις χαρές της ζωής σας. Είναι καλή ημέρα να κανονίσετε ευχάριστες δραστηριότητες και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Καλή ημέρα με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας για νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους. Προαγωγές, νέες επαγγελματικές προκλήσεις αλλά και ένας γάμος ίσως είναι μέσα στα σχέδιά σας. Η ζωή σας μπαίνει σε νέες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο που πραγματοποιεί τη σημερινή ημέρα ο Κρόνος με τον Κυβερνήτη σας Πλούτωνα τροποποιεί κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να κάνετε καινούργια πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε οι αποφάσεις που θα πάρετε, να μην είναι οριστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα σας καλεί να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας και να βάλετε τη διαχείρισή τους πάνω σε νέες βάσεις. Επενδύσεις σε ακίνητα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γι αυτό μην προβείτε σε καμία ανάλογη ενέργεια τη σημερινή ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές στις σχέσεις αντικατοπτρίζουν τη γενικότερη αλλαγή που έχει γίνει μέσα σας, σηματοδοτεί η σημερινή ημέρα με τη δυσαρμονική όψη του Κρόνου με τον Πλούτωνα. Μεγάλη προσοχή στις επαφές σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμάστε βαλίτσες! Διαλέξτε προορισμό και βγάλτε εισιτήρια…. Τυχεροί της σημερινής ημέρας, με την Αφροδίτη στο Ζυγό οι περισσότεροι από εσάς που μπορείτε να κάνετε μίνι διακοπές αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμη μπορεί να έχετε καλά νέα από τις σπουδές αν είστε φοιτητές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει την ευκαιρία σήμερα για μια νέα συναρπαστική ερωτική γνωριμία. Άν είστε σε μια σχέση τότε δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την πιθανότητα να αποκτήσετε ένα παιδί, ακόμη όμως μπορεί να προωθήσετε και ένα δημιουργικό σχέδιο.

Από την Εύη Βασιλείου

http://www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: