Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Φαρφάλες με χοιρινό φιλέτο και σάλτσα από λιαστές ντομάτες με φιλέτο ελιάς

farfales me xoirino

Υλικά
Χοιρινό φιλέτο
Λιαστές ντομάτες
Κάπαρη
Βασιλικός
Ντοματίνια
Φιλέτα ελιάς
Φαρφάλες

Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό κομματάκια, τα σοτάρουμε με λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε αλατοπίπερο.
Σε ένα μίξερ έχουμε ήδη χτυπήσει την κάπαρη, τις λιαστές ντομάτες με ελαιόλαδο και λίγο νερό.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφού πάρουν βράση, σβήνουμε με ένα λευκό κρασί.
Λίγο πριν το σερβίρισμα βάζουμε σε ένα τηγάνι τις φαρφάλες, λίγη από τη σάλτσα, το φιλέτο ελιάς, τα ντοματίνια και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Σερβίρουμε και ρίχνουμε στο τέλος φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό.

http://www.yumm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: