Υλικά
Χοιρινό φιλέτο
Λιαστές ντομάτες
Κάπαρη
Βασιλικός
Ντοματίνια
Φιλέτα ελιάς
Φαρφάλες
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό κομματάκια, τα σοτάρουμε με λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε αλατοπίπερο.
Σε ένα μίξερ έχουμε ήδη χτυπήσει την κάπαρη, τις λιαστές ντομάτες με ελαιόλαδο και λίγο νερό.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφού πάρουν βράση, σβήνουμε με ένα λευκό κρασί.
Λίγο πριν το σερβίρισμα βάζουμε σε ένα τηγάνι τις φαρφάλες, λίγη από τη σάλτσα, το φιλέτο ελιάς, τα ντοματίνια και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Σερβίρουμε και ρίχνουμε στο τέλος φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό.
http://www.yumm.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου