Υλικά Δημιουργίας
3 κρόκους
150γρ ζάχαρη
150γρ βούτυρο
300γρ κουβερτούρα
1 βανίλια
3 κουταλιές λικέρ καφέ
Για την επικάλυψη
300γρ κουβερτούρα
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Σε μπεν μαρί χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το βούτυρο.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει το μίγμα μια κρέμα.
Ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά.
Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το λικέρ και τη βανίλια.
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει καλά.
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου