Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πράσινα βρασμένα φασολάκια
1 κούπα βρασμένες πατάτες
1 μεγάλη ντομάτα
3 βραστά αυγά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 φλιτζάνι μαύρες ελιές
4 -5 αντσούγιες
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξύδι
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα πράσινα βρασμένα φασολάκια
1 κούπα βρασμένες πατάτες
1 μεγάλη ντομάτα
3 βραστά αυγά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 φλιτζάνι μαύρες ελιές
4 -5 αντσούγιες
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξύδι
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε πολύ καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Σε μια πιατέλα βάζουμε τα φασολάκια κομμένα στη μέση ή στα τρία, τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τη ντομάτα κομμένη κυδωνάτη, τον τόνο κομμένο σε κομμάτια, τις αντσούγιες, τις ελιές και τα αυγά κομμένα στα 4. Περιχύνουμε με το μίγμα του λαδιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσουν. Εναλλακτικά αντί για αντσούγιες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παστές σαρδέλες.
ΠΗΓΗ: http://tsoukali.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου