Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Καλαμάρια σε σάλτσα πέστο στην τοστιέρα





Περιγραφή συνταγής

Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο πιάτο που θα αγαπήσει η παρέα σας, αλλά και η οικογένεια.


Συστατικά συνταγής
  • 1,200 γρ. Καλαμάρι (1-2 καλαμάρια)
  • 1 βάζο έτοιμη σάλτσα pesto
  • Χοντρό αλάτι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
Οδηγίες συνταγής
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε παράλληλες λωρίδες. Τα βάζουμε σε μπωλ και αδειάζουμε τη σάλτσα pesto. Ανακατεύουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο να μαριναριστούν. Τα περνάμε σεσουβλάκι ελαφρά διπλωμένα και ψήνουμε στο γκριλ ή σε ζεστή τοστιέρα για 15 λεπτά περίπου. Σερβίροντας πασπαλίζουμε με λίγο χοντρό αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  • Διάρκεια: Μαρινάρισμα 1 ώρα

ΠΗΓΗ: www.lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: