Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Το Βατικανό βλάπτει σοβαρά την υγεία....

Το Βατικανό βρίσκεται και πάλι στην δίνη δικαστικών περιπετειών. Κατηγορούν το Βατικανό ότι οι 60 τεράστιες δορυφερικές κεραίες που έχει εγκαταστήσει τις τελευταίες δεκαετίες στα χωράφια τους, ευθύνονται για τους θανάτους των παιδιών τους από καρκίνο. Έπειτα από χρόνια πιέσεων οι δικαστικές αρχές έδωσαν εντέλει εντολή σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα ιταλικά ερευνητικά κέντρα να πραγματοποιήσει επιδημιολογική μελέτη στις εν λόγω περιοχές.Ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια μελετών, οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα παιδικού καρκίνου που εξακολουθούν και καταγράφονται στην περιοχή, συνδέονται άμεσα με την ύπαρξη των δορυφορικών κεραιών του Βατικανού που μεταδίδουν τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της σε όλο τον κόσμο.
Αλλά στο ότι το Βατικανό αρνείται ακόμα και σήμερα να αποδεχθεί τις ευθύνες του, <<παρατάσσοντας>> στις δικαστικές αίθουσες απέναντι στους απλούς, καθολικούς κατά πάσα πιθανότητα, ιταλούς πολίτες τους πιο ακριβοπληρωμένους δικηγόρους για να αποδείξουν την <<αθωότητά>>, της ώστε να μην χρειαστεί να καταβάλει οποιαδήποτε οικονομική αποζημίωση. Με αυτή την φιλοσοφία, το Βατικανό κέρδισε μία από τις δεκάδες δίκες που βρίσκονται σε αναμονή, με την αιτιολογία της παραγραφής του αδικήματος λόγω καθυστέρησης στην εκδίκασή  του.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ...ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ???? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: